2777
2789

پسوندش باید gif باشه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم باید عوض کنم؟یا عکسش باید همین شکلی باشه؟

اگر ویدیوعه تبدیلش کن به gif 

ببین پسوندش چیه مثلا اگه mov یا mp4 باشه نمیتونی بذاری باید به گیف تبدیل شه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

ممنون🌺

خواهش میکنم

من یادم نمیاد صبحانه چی خوردم از کجا باید تو رو یادم باشه

حق الناسی از من گردنته که بمیرم هم نمیبخشمت . من تو رو خوب یادمه . رفتی با یکی دیگه به طرفداری از جمهوری اسلامی در افتادی بعد من و بخاطر تاپیک م که اصلا سیاسی نبود تعطیل کردی خودمم تعلیق کردی .

حق الناسی از من گردنته که بمیرم هم نمیبخشمت . من تو رو خوب یادمه . رفتی با یکی دیگه به طرفداری از جم ...

من اصلا یادم نمیاد چی گفتی و چی گفتم خب اگه سیاسی بود باید قفل میکردی اگه طرف فحش داده باید تعلیق بشه اینکه تو تعلیق شدی تقصیر من نیست برو از نینی یار عصبی باش

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

من اصلا یادم نمیاد چی گفتی و چی گفتم خب اگه سیاسی بود باید قفل میکردی اگه طرف فحش داده باید تعلیق بش ...

تو و اون با هم جنگ میکردین بمن چه . اتفاقا تو فحش داده بودی که نمیدونم چی خوره عربها نباشین یک چیزی تو این مایه ها

تو و اون با هم جنگ میکردین بمن چه . اتفاقا تو فحش داده بودی که نمیدونم چی خوره عربها نباشین یک چیزی ...

🙄این فحشا رو براندازا میدن

من الان خیلی راحت میتونم قفل کنم پس خودت برو بیرون. اگه تعلیق شدی تقصیر من نیست برو از نینی یار بپرس اگه یکی دیگه حرف مفت زد باید ادب میشد. من برای تو که تگ نکردم

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون