|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
ببین پسوندش چیه مثلا اگه mov یا mp4 باشه نمیتونی بذاری باید به گیف تبدیل شه
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
من یادم نمیاد صبحانه چی خوردم از کجا باید تو رو یادم باشه
حق الناسی از من گردنته که بمیرم هم نمیبخشمت . من تو رو خوب یادمه . رفتی با یکی دیگه به طرفداری از جمهوری اسلامی در افتادی بعد من و بخاطر تاپیک م که اصلا سیاسی نبود تعطیل کردی خودمم تعلیق کردی .
حق الناسی از من گردنته که بمیرم هم نمیبخشمت . من تو رو خوب یادمه . رفتی با یکی دیگه به طرفداری از جم ...
من اصلا یادم نمیاد چی گفتی و چی گفتم خب اگه سیاسی بود باید قفل میکردی اگه طرف فحش داده باید تعلیق بشه اینکه تو تعلیق شدی تقصیر من نیست برو از نینی یار عصبی باش
تو و اون با هم جنگ میکردین بمن چه . اتفاقا تو فحش داده بودی که نمیدونم چی خوره عربها نباشین یک چیزی ...
🙄این فحشا رو براندازا میدن
من الان خیلی راحت میتونم قفل کنم پس خودت برو بیرون. اگه تعلیق شدی تقصیر من نیست برو از نینی یار بپرس اگه یکی دیگه حرف مفت زد باید ادب میشد. من برای تو که تگ نکردم