2777
2789
عنوان

وقت اذانه

53 بازدید | 9 پست

میخام یکی رو نفرین کنم دلم نمیاد اخه چیکار کنم دلم اروم بگیره از دست خودمم ناراحتم چند سال هست رفیق هستیم باهم سر یه موضوعی باهم بحث کردیم بهش گفتم تو رفیق نبودی دشمن بودی اونم شروع کرد بهم فوش های بد دادن و به مامانم فوش دادن حالا من مثل چی دارم زار میزنم چون دوستیمون خراب شد😒😒😒

نمیدونم کی میخام عاقل بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طاقت ندارم باید زود ببینم تقاص پس میده🥲💔

یجایی یجوری تقاص پس میده هم خودش میدونه. برای چی اینطوری شده هم تو میبینیش صبر کن فقط من دیدماا با چشمای خودم دل شکستن واقعاا گناهه صد در صد تقاص پس میده 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی دلم شکست بهش خوبی کردم بهم گفت مگه من گفتم بکنی 🥲💔

چقدرررر از این جمله متنفرمم اینو خواهرمم میگه ها همیشه واقعا درکت میکنم ولی ی چیزی ی آدمی که باهاشون حرف میزدم ی چیز جالب گفت من گفتم کسی خوبی هامو نمیبینه اونم گفت خوبی کردن که وظیفه ی همه است باید خوبی بکنی بدی کردنه که مشکله سعی کن کار بد نکنی 

شما هم خوبی کردی اون بدی کرده ولی نفرین نکن فقط بسپرش به خدا خوب جوابشو میده 

نمیتونم بگم ناراحت نباش چون هر چی بگم بازم ناراحت میشی ولی سعی کن خودتو آروم کنی حواستو پرت کن کارایی که برات لذت داره انجامش بده 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همینکارو میکنم ممنون ازتون

امیدوادم حالت بهتر بشه ❤❤