2777
2789
عنوان

چه دیدی نسبت ب این آدم دارین

178 بازدید | 21 پست

یکسالونیم الی دوسال تو فضای مجازی از خوشی هاش با شوهرشو میزاشت همه خیال میکردن خوشبختن تا اینکه ناگهانی جدا شدن دیدگاهتون به این نوع ازدواج چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واقعا نمیفهمم چرا ادم باید از خوشیاش همش تو مجازی بذاره؟ 

نمیگم من نمیذارما ولی شاااید سالی یه بار دوبار 

اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️

من اگه روزی ازدواج کنم و زندگی خوبی داشته باشم از زندگیم خیلی کم یا اصلا نمی زارم 

عزیزم کسی که زندگی خوبی و رابطه خوبی با شوهرش داشته باشه توی فضای مجازی به نمایش نمیزاره ممکنه کسایی هم باشن که واقعا خوشبختن و میزارن داخل فضای مجازی ولی چشم میخورن اصلا من قبول نداره این فضا ها را 

براش ناراحت میشم

طلاق سخته و باعث غمم میشه

با خودم فکر میکنم تلاشش رو کرده ولی نشده. و اطرافیان اذیتش میکردن و می‌خواسته بگه خوشبختم ولی در تکاپو بوده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ازدواج منم همینجوری بود خیلی یهویی و تو چشم بود به ظاهر همچین خوب بود تو مردمی شوهرم خوب بود اما همش دعوا دعوا شوهرم مثلاً جوری بود که بشقابش ازم جدا نمیشد توجمع بدون من غذا نمی‌خورد میخواست بخوابه باید یک سالی چیزی از من رو صورتش میداخت تا خوابش می برد اما جداشدن😂هنوز که هنوز میگن باور نمیکنم جدا شده باشی

دلیل جدایی تون چی بود ؟؟

تاپیک تا حدی از زندگی مشترکم هست شوهرم بددل بودو بد دهن دست بزنم داشت باهم اینا کنار اومدم حتی روی خیانتاشم چشامو بستم ولی دیگه اون نخواست حتی ظاهر به دوست داشتن نکرد