2777
2789
عنوان

خانما میشه جوابمو بدین نگرانم

62 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان میشه ی کمکی کنید بهم شاید حالم بهتر بشه چندوقته ک حساس شدم ب سر مفصل استخوان ترقوه سمت راستم ک ی برجستگی کوچیک روش حس میکنم رفتم سونو(دکتر همیشگی خودم نبود)اون یکی دکتر گفتن استخوان تو سونو مشخص نیست ولی شاید ی زائده استخوانیه باید سی تی بدی و حتی تو عکس رادیولوژیم مشخص نیست رفتم پیش دکتر ارتوپد گفت چیز مهمی نیست حساسی ی عکس بگیر مشخصه همه چی عکس گرفتم  گفت ک نرماله بهشون گفتم ک اون دکتر گفتن تو عکس مشخص نمیشه گفت چرا مشخص میکنه عکس. خلاصه پیش دکتر سونوی خودمم رفتم اونم گفت ک چیز مهمی نیست سی تی اصلا نیاز نیست شما بودین جای من حرف کدوم گوش میکردین خیلی نگرانم

نگران شدی زیادی چون اگر کوچکترین احتمالی وجود داشت میگفتن،اما برای اینکه ذهنتو آروم کنی یه یه سی تی بده

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
نگران شدی زیادی چون اگر کوچکترین احتمالی وجود داشت میگفتن،اما برای اینکه ذهنتو آروم کنی یه یه سی تی ...

بهم تاکید کردن سی تی نده بیخودی اون همه اشعه وارد بدنت نکن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران شدی زیادی چون اگر کوچکترین احتمالی وجود داشت میگفتن،اما برای اینکه ذهنتو آروم کنی یه یه سی تی ...

خیلی ک ببخشبد میپرسم شما استخوان ترقوه تون کاملا یکسان و شبیه همن؟

میشه زیر گردن؟نه دقیقا زیر دستم متفاوته

ی تایپک زدم عکس گذاشتم ک کجامه دقیق ولی ثبت نشد نوشت بعدا ثبت میشه🥲همون جایی هست زیر گلو ک گود میشه سر مفصل استخوان ترقوه سمت راستم ی گردی کوچیک حس میکنم ک چپی نداره