2777
2789

بچه ها پیاز درمانی بشدت رو باروری تاثیر داره..خودِ خودِ معجزه ست..خواهش میکنم اگر همسرتون سالمه و خودتون مشکل جزئی دارین امتحانش کنید...حتما جواب میگیرید..پیاز فولیکولارو میکنه غول😎😎من ماه اول با پیاز باردار شدم😊😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بچه ها پیاز درمانی بشدت رو باروری تاثیر داره..خودِ خودِ معجزه ست..خواهش میکنم اگر همسرتون سالمه و خو ...

آره گیسو‌جونم. فولیکولو خیلی گنده میکنه

من امید دارم دو تا فولی گنده دو تا تخمک اماده داده باشه دو قلو باردار باشم!!!! الکی!!! با اینکه میدونم اگر دو قلو باشه پدرم درمیاد

یه حس خاصه!! یهو دکتر سونوگرافی بگه دو تا ضربان قلب میشنوم!!!

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

دوت سوال داشتم 

یکی اینکه اب پیاز بدمزه نیست؟

دوم اینکه من تخمدان چپم هر ۷ ۸ ماه یه دونه کیست هموراژیک میسازه ک اخرین بار ۷ ماه پیش بود دکترم ۴ ماه ال دی داد خوب شدم

ولی الان ۵ ماه میگذره از وقتی خوب شدم احساس میکنم باز تخمدون چپم درد میکنه 

فکر کنم دوباره کیست باشه 

تخمدان پلی کیستیک هم ندارم خداروشکر فقط یه دونه کیست دارم 

پیاز درمانی روی این کیست هام اثر داره؟

بعد من این ماه اقدام بودم ۸ روز مونده موعدم از الان شروع کنم اگ باردار باشه اشکال نداره؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
بچه ها پیاز درمانی بشدت رو باروری تاثیر داره..خودِ خودِ معجزه ست..خواهش میکنم اگر همسرتون سالمه و خو ...

واقعا راست میگی؟؟

من شوهرم ازمایش داد دکتر گفت همه چیش تو رنج نرماله مثلا تحرکش و تعدادش خوب بود و مورفولوژیش ۶ درصد بود رنج نرمال ۵ درصده 

بنظرت خوبه اسپرم همسرم؟

خودم هم مشکلی ندارم جز کیست تخمدان چپ ک هی خوب میشه بعد ۷ ۸ ماه دوباره میاد

اره عزیزم قطعا. دوره ش ۳ماهس. باید دقیقم انجام بده. تنبلیتون تا چه حده؟  با امپول پریود میشید ...

با قرص پريود ميشم...هر وقت قرص مخورم بعد جهار يا پنج روز ميشم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
با قرص پريود ميشم...هر وقت قرص مخورم بعد جهار يا پنج روز ميشم

اشکال نداره؛ معمولا کسایی مثل شما پیاز درمانی جواب میده؛ اما همون اول پریودشون منظم نمیشه.

یکی از خانوما حتی یه بارم پریود نشد؛ اسکریت شاتشو گذاشتم. بعد اتمام سه دوره به لطف خدا باردار شد. بدون پریود شدن تخمک ازاد کرده بود

اصلاااا ناامید نشو

فقط یکم صبر میخواد. چون شما تنبلیتون شدید تره.

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
سلام عزیزم  دوت سوال داشتم  یکی اینکه اب پیاز بدمزه نیست؟ دوم اینکه من تخمدان چپم هر ۷ ...

عزیزم سلام.

آره بد مزه بود بار اول. ولی بعدش اصلا حس بدی نداشتم. بنظرم بهش اهمیت نده.‌حساس شی واقعا بدت میاد. من بیخیال بودم اصلنم از مزش بدم نیومد

اون‌ مدل کیست تا جایی که من می دونم؛ چون روش درمانش مثل باقی کیست هاست و اچ دی یا ال دی مصرف میشه برای درمانش؛ پس پیاز هم براش مفیده. ندیدم جایی فرق قائل بشن متخصصین طب سنتی؛ در مورد نوع کیست

اشکال نداره؛ معمولا کسایی مثل شما پیاز درمانی جواب میده؛ اما همون اول پریودشون منظم نمیشه. یکی ا ...

اره ديگر توكل بر خدا.....شما باردارين براي منم دعا كن

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزیزم سلام. آره بد مزه بود بار اول. ولی بعدش اصلا حس بدی نداشتم. بنظرم بهش اهمیت نده.‌حساس شی وا ...

مرسی عزیزدلم 

پس حتما شروع میکنم اصلا اگ کیستم خوب هم نشه حداقل رحمم پاکسازی میشه و هورمونام تنظیم میشن

فقط نگفتی ک از این دوره بخورم یا بزارم پریود شم از روز پنجم شرو کنم؟

اخه مطمعن نیستم باردارم یا ن

منم پیاز درمانی شنیدم ولی نه این مدلش پیاز می بنده سفت به ناف چن روز می مونه البته یه جا یه خانومی هسش این کار میکنه ها خیلیا هم جواب گرفتن

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
مرسی عزیزدلم  پس حتما شروع میکنم اصلا اگ کیستم خوب هم نشه حداقل رحمم پاکسازی میشه و هورمونام ت ...

نه عزیزم شما که موعدت مشخصه صبر کن پریود شی بعد. الان فایده ای نداره

واقعا راست میگی؟؟ من شوهرم ازمایش داد دکتر گفت همه چیش تو رنج نرماله مثلا تحرکش و تعدادش خوب بود و ...

عزیزم شما چند ماه اقدامی؟

بنظرم شرایط خودت و همسر محترمون خوبه؛ 

پیاز درمانی رو مرد تاثیری نداره عزیزم. هورمون زنانه داره فقط

سلام منم پریودم منظمه پلیکیستیک هَستم. اویل اقدام بهم ریخته بود ولی الان درست شده. منم از دوروز دیگه شروع میکنم. ی سوال دیگه. حتی اگ پریود منظم باشه امکان داره تخمک گذاری صورت نگیره. من نشانه هاشو دارم مثلا ترشح تخم مرغی. ولی نمیدووم چرا نمیشه بعدهفت ماه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عزیزم شما چند ماه اقدامی؟ بنظرم شرایط خودت و همسر محترمون خوبه؛  پیاز درمانی رو مرد تاثیری ...

هر وعده بک لیوان بخوریم؟روزی دو لیوان درست کنیم برا قبل از ناهار و شام اشکال نداره؟یا باید روزی دو بار تازه درست کنیم؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.