یهویی ک نشد کم کم آهسته آهسته خوبه ک خدا مارو میبینم و قابل و عمیقأ باور دارم هرگز دستمونو ول نمیکنه
الان ته چاه هم ناامید نمیشم میگگگم خدا میبینم ب وقتش منو میکشه بیرون
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
شب تولدم بود. خانواده همسرم سوپرایزم کردن،درحالی ک ته دلم آشوب بود.ولی معجزه شد. و شد اون چیزی ک میخاستم❤️❤️
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
تلاش کردم باردار نمیشدم یک بارم سقط داشتم ۳۹ سالم بود و فرصتی نداشتم داشتم میرفتم هفته ی بعد آی وی اف کنم همون شب خیلی اتفاقی فهمیدم باردارم واسه من واقعا شکل معجزه بود