2777
2789
عنوان

زن داداشم

1015 بازدید | 48 پست

بچه ها زن داداش من کلا از زمانیکه ازدواج کردن سعی کرده نزاره ما بریم خونه ش.داستانس مفصله که نمیگنجه اینجا. قبل از ازدواج برام مهم نبود اما الان چون شوهرم دوست داره بریم خونه شون و اصرار میکنه اذیت میشم.از طرفیم نمیخوام به همسرم بگم که زن داداشم اینجوریه.مه عیدا فقط میریم خونه ش اونم نه برای شام یا نهار...منتها چند روز پیش بچه برادرم تصادف کرده بود شوهرم اصرار داشت بریم بهش سر بزنیم من هی بهانه آوردم نشد آخر مجبور شدم زنگ زدم و بعد از چندین بار تماس گرفتن بازم مثل قبل یه جورایی پیچوند...واقعا متنفرم از کاراش و آبرومو جلو همسرم میبره.همسرم ناراحت شد و گفت دیگه هیچوقت نمیگم بریم خونه شون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیبه

ب داداشت زتگ میزدی میگفتی ما تو راهیم دادیم میایم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم آخرین بار یادم نمی یاد کی خونه داداشم رفتم یا خواهر شوهرم اومدن خونه ما یا ما رفتیم خونه اونا حتی عیدم نرفتیم چون ما این مریضی اومیکرون گرفته بودیم تا ۲۰ فروردین تو خونه زندونی بودیم رابطه هامون خوبه ها  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

راستشا به همسرت بگو و تمام

اگر توی یه شهره دور بود میتونستین پنهان کنین ولی وقتی بغله گوشتون هستن که نمیشه همسرتونا پیچوندکه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏