harika97 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 78 عنوان حاجت سریع 68 بازدید | 5 پست چه دعایی خوندین فورا حاجت روا شدین مه خودتونم تعجب کردین ....هرکی تجربشو بگه بجاش صلوات میدم کاربر قدیمیم 1404/07/07 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaaraaah عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1862 راستاش وقتایی خیلی استرس دارم بابت یه ماجراییدعای فرج میخونم قلبمو اروم میکنهباعث میشه کاره راحت تر پیش بره برامانگار امام زمان متوجه ام میشه هوام رو داره
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 22522 حاجت بزرگم که حالا نگرفتم ولی یسری حاجت های ریز با نذر نمک فاطمه زهرا خوب بود 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
000raingirl000 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2681 حدیث کسانذر صلوات و نمکنذر ایه الکرسیبا اینا حاجات کوچیک گرفتم. اما بزرگترین آرزوم رو فعلا نه. ان شالله به زودی اونم میگیرم یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس
harika97 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 78 حدیث کسانذر صلوات و نمکنذر ایه الکرسیبا اینا حاجات کوچیک گرفتم. اما بزرگترین آرزوم رو فعلا نه. ان شا ... انشالله عزیزم نذر آیت الکرسی به چه صورته چل شبه؟ واینکه کامل یا همون یه تیکه مهمش کاربر قدیمیم
000raingirl000 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2681 انشالله عزیزم نذر آیت الکرسی به چه صورته چل شبه؟ واینکه کامل یا همون یه تیکه مهمش معجزه میکنه. ببین هرچی که به دلت افتاد نذر کن. من مثلا یه کار مهم داشته باشم ۵ تا نذر میکنم. یا ۱۴ تا. گاهی ۱۰۰ تا. به لطف خدا زود حل میشه.تا حالا چله ایه الکرسی نگرفتم ولی یه کاربری اینجا هست هر چهل روز یه چله داریم اونو شرکت میکنم. واسه بزرگترین ارزوم. خواستی بیا چله ان شالله حاجتت روا یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس