2789
عنوان

چ کار کنم دیگه

78 بازدید | 10 پست

من ی روز درمیون گاهی هرروز میرم حمام مام و اسپری میزنم ولی باز تعریق دارم کلافه شدم چ کار کنم عرقمم بو میده جدیدا آزمایش دادم هورمون هامم سالم بود واقعا میرم حمام همه کار میکنم رعایت میکنم بهداشتم رو اصلا نمیدونم چ کار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اظطراب اره

به خاطر استرسته ، هر چی هم بری از عطاری و داروخونه چیزی بخری استفاده کنی فایده نداره ، شاید دو هفته اثر کنه ، بعدش دوباره مثل قبل میشه ، به نظرم برو دنبال کنترل استرست 

من خودم وقتی استرس دارم واقعا خیلی عجیب میشم ، بدنم گر و به شدت عرق میکنم 

وای اره مشکل بدیه 

دو دیقه بعد حموم باز همون اش و همون کاسه انگار صدساله حموم نکردی انگار سگ زیر بغلت مرده 🤣🤣🤣🤣🤣آخریو شوخی میکنم به دل نگیر مشکل خودمم هست 

انقد زیر بغلامو تو حموم کیسه زبر میکشم که گاهی وقتا تا چند روز درد میکنه پوستش خشک میشه 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

خوردن ادویه های تند و سیر و پیاز رو به حداقل برسون.

با سفیداب کیسه بکش و بعد هم شامپو بدن.

بعد از حمام اسپری ضد تعریق داو بزن و یکم که موند پودر ضد تعریق بزن. در طول روز تا می‌تونی اب مصرف کن که عرقت بو نده. 

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.