2777
2789
عنوان

خواستگاری

49 بازدید | 2 پست

سلام شب همگی بخیر ، خیلی وقته نیومدم اینجا و تایپک نذاشتم . امشب قسمت شد دیگه . درگیر فکر آینده ام . منتظر نتایج دانشگاه تا ببینم چی میشه . هم شهر خودم انتخاب کردم هم دو شهر دیگه ، ببینیم چی دیگه قبول میشم به امید خدا . حالا همین امشب زمزمه هایی شده برای خواستگاری . البته نه رسمی . با واسطه ی رفیق بابام با اون خانواده . فقط در حد صحبت بوده و پرسش . حالا ذهنم درگیر شده . البته خانواده ام هم خدایی اصلا پافشاری روی مسئله ی ازدواج ندارن ، بیشتر مامانم فقط پافشاری داره روی گرفتن گواهینامه و دانشگاه در هر صورتی چه مجرد چه متأهل . درمورد اون آقا پسر هم ، چیزی نمی‌دونم . فقط می‌دونم تلاش می‌کنه برای استخدامی پتروشیمی و الان توی آرایشگاه کار می‌کنه . پدرش هم به رفیق بابام گفته که خونه و ماشین هم براش فراهم کردم . هشت سال هم اختلاف سنی داریم . کلا در تردیدم برای اینکه نمی‌دونم مودم به پختگی رسیدم یا نه . همینطور کمی اختلاف سنی زیاده . خانواده شون هم میگن مذهبی ان ولی نه اندازه ی ما . یعنی معمولی دیگه . پدرش رو چند بار بابا محل کارش دیده اما یه جا نبودن . چیزی که بابام درموردش کمی مردده مثل اینکه قد کوتاهی دارن خانوادگی و همینطور اصالتشونه . البته هنوز کسی نه پسرشو دیده نه اسمشو می‌دونه 😅 . از طرفی من آدم تک بعدی هستم . نمی‌دونم بتونم هم به دانشگاه بریم هم زندگی مشترک ... البته فقط رفیق بابام صحبتشو کرده . هنوز حتی تماس هم باهاشون نگرفتن...

ببخشید زیاد حرف زدم ، من دوست زیادی ندارم که درمورد این چیزا باهاشون حرف بزنم ولی شما رو که دارم 😂❤️

بدون جست و جو ، طرفدار هیچ احدی نباشید . من طرفدار پر و پا قرص مارلون براندو بودم . تا حقیقت تلخ زندگیشو فهمیدم و الان ازش متنفرم . قهرمان های زندگی من الان واقعین نه آرتیست سینما ! هر چقدر هم بدوید ، سخت کار کنید ، زجر بکشید ، باز هم به اولین هدف خلقت خودتون میرسین . پس به این آدما علاقه نداشته باشید که آزاده نیستن و برده ی شهرت ان . ما هم نباید برده ی اونا باشیم . تولد دوباره ی من یه روز قبل از روز تولدم .                     دیوانه ی شخصیت مارلون براندو بودم تا امروز که توی ویکی پدیا و قسمت زندگی شخصی اش ، پنج خط ازش خوندم . فیلم دیدن ازش ، جستجو کردن درباره اش ، مصاحبه هاش ، سرکشی هاش و دفاع از حقوق انسان ها و سرخپوست ها و سیاهپوست ها و مصاحبه ضد صهیونیسم اش نتونست دوباره منو طرفدار خودش کنه . کاش فقط یک آزاده بود . آزاده .... مارلون براندو ، ویکی پدیا ، زندگی شخصی . بخونید و طرفدار این آدم نشید ! دلیل دارم براتون به اندازه ی کل آسمون 
خیلی طولانیه خلاصه ش کن

نمیشه قربونت خیلی چیزای کم میشه 😅

بدون جست و جو ، طرفدار هیچ احدی نباشید . من طرفدار پر و پا قرص مارلون براندو بودم . تا حقیقت تلخ زندگیشو فهمیدم و الان ازش متنفرم . قهرمان های زندگی من الان واقعین نه آرتیست سینما ! هر چقدر هم بدوید ، سخت کار کنید ، زجر بکشید ، باز هم به اولین هدف خلقت خودتون میرسین . پس به این آدما علاقه نداشته باشید که آزاده نیستن و برده ی شهرت ان . ما هم نباید برده ی اونا باشیم . تولد دوباره ی من یه روز قبل از روز تولدم .                     دیوانه ی شخصیت مارلون براندو بودم تا امروز که توی ویکی پدیا و قسمت زندگی شخصی اش ، پنج خط ازش خوندم . فیلم دیدن ازش ، جستجو کردن درباره اش ، مصاحبه هاش ، سرکشی هاش و دفاع از حقوق انسان ها و سرخپوست ها و سیاهپوست ها و مصاحبه ضد صهیونیسم اش نتونست دوباره منو طرفدار خودش کنه . کاش فقط یک آزاده بود . آزاده .... مارلون براندو ، ویکی پدیا ، زندگی شخصی . بخونید و طرفدار این آدم نشید ! دلیل دارم براتون به اندازه ی کل آسمون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید