2777
2789
عنوان

انتقام

137 بازدید | 8 پست

به نظرتون بهترین انتقام از مردی که خیانت کرده چیه !؟باتوجه به اینکه دختر ۴ساله دارم …۶ماه قبل متوجه شدم داغون شدم ولی کامل به روش نیاوردم …ولی نمیتونم هر روز به یه بهونه ای باهاش دعوا می‌کنم …بهترین انتقام به نظرتون چیه !؟فکر اینکه با ی زن دیگه بوده …اصلا نمیتونم باور کنم اگر بخوام خیلی جدی فکر کنم و برم عمق ماجرا حالت طبیعیم از دست میدم ….میخوام فقط حداقل  انتقام بگیرم …مهریه ام‌۲۵۰سکه و مال داره به نام خودش…فقط فکر اینکه بچم بچه طلاق بشه و آسیب ببینه داغونم میکنه …راهکار بدین لطفا

دیگه بیشتر از ۱۴ تا تعلق نمیگیره قدیم و جدید فرقی نداره قبل هر تصمیمی بهتره با یه وکیل مشورت کنی بی گدار به آب نزنی شوهرتم بدبین کنی 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من نمیگم طلاق آسونه،اصلا

اما اینکه بچه هر روز تو خونه ای باشه که جنگ و دعوا توشه بهتره یا یک بار برای همیشه پدر و مادرش از هم جدا بشن و با این موضوع کنار بیاد ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D