2777
2789
ممنون ببین من خواستم برم کامیاران همه میگفتن قیمتا عالیه و فلان درصورتی که اینجوری ک میگفتن نبود اگ ...

اره ساده باشع فرقی برام نداره فقط دلم لباس کردی خواست کرد هم نیستم اما عاشق لباسای اونجام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ساده باشع فرقی برام نداره فقط دلم لباس کردی خواست کرد هم نیستم اما عاشق لباسای اونجام

عروسی کوردا دعوتی؟

پس چون خیلی سنگین بودن و اینا برات مهم نیست همون کامیاران برو سبک قیمت ترم هست 

مدل سقزی و عراقی هم خیلی شیکه به خود فروشنده ها بگی راهنمایی ت میکنن 

بعد اینکه لباس کوردی نمیفروشنا باید پارچه بگیری بدوزی

عروسی کوردا دعوتی؟پس چون خیلی سنگین بودن و اینا برات مهم نیست همون کامیاران برو سبک قیمت ترم هست مدل ...

واقعا نمیدونستم نه همینجوری دوس داشتم بخرم عروسی کردا دعوت نیستم عروسی فارسا میخواستم فرق کنم 😂

مثلا با دو سه تومن میتونی ی لباس قشنگ بگیری البته فقط لباسش ها ینی جلیقه ایناشو بخوای بگیری گرونتز د ...

دوسه تومن خوبه اگه باشه فرقی برام نداره سنگش چی باشه

واقعا نمیدونستم نه همینجوری دوس داشتم بخرم عروسی کردا دعوت نیستم عروسی فارسا میخواستم فرق کنم 😂

اره گفتی کورد نیستم حدس زدم ندونی 

از همه لحاظ کامیاران خوبه در کنارش

اگه نتونستی برو کرمانشاه تاریک بازار اونجام قیمتاش خوبه 

کلی بخوام بهت بگم لباسش زیاد مهم نیس اینکه چطوری ستش کنی مهمه  ینی ی لباس ارزون بگیری ولی بلدباشی چطور ستش کنی قشنگتر از لباسیه ک گرون باشه ولی قشنگ ستش نکرده باشی بخاطر همین گفتم برو پیج های ک لباس کوردی دارن رو نگاه کن 

کلی بخوام بهت بگم لباسش زیاد مهم نیس اینکه چطوری ستش کنی مهمه ینی ی لباس ارزون بگیری ولی بلدباشی چط ...

اره افرین دقیقا ساده باشه خودت جلیقه اینا روش بپوشی اسماشو بلد نیستم من😂