2777
2789
عنوان

بیاید🥺

75 بازدید | 8 پست

باز این نفس تنگیه اومد سراغمون‌. یه چند روز بود بهتر بودم حداقل از روزای قبلم میوه کمبزه و انگور خوردم نمیدونم از اون شد باز بدتر شدم فکر کنم حساسیته نمیدونم باز🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

احتمالا الرژیه انتی هیستامینا میتونن کمکتون کنن

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

خربزه برای تنگی نفس فوق العاده بده

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خربزه برای تنگی نفس فوق العاده بده

همون شده الان حالم باز وخیم شده عجب گوهی خوردم خوردم گوه میخوردم الان راضی تر بودم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

نمیدونم والا ممنونم بابت راهنماییاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

این مشکلات معمولا بخاطر الرژی یاحملات عصبی هستش حالا چون شما انگور وخربزه خوردین اولی احتمال بیشتری داره 

اگه تکرار شد پیگیری کنین 

بهترباشین

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

این مشکلات معمولا بخاطر الرژی یاحملات عصبی هستش حالا چون شما انگور وخربزه خوردین اولی احتمال بیشتری ...

دکتر رفتم عکس از ریم انداختم چیزی نبود قرص های حساسیت پودر دارو گیاهی میخورم بهتر میشم این آخری هم که همین داروگیاهی خوردم بهتر بودم از روزای قبلم ولی کمبزه و انگوررو خوردم از دیشبه اینجوری شدم انگوررو دیشب خوردم و کمبزه دیروز ظهر🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

دکتر رفتم عکس از ریم انداختم چیزی نبود قرص های حساسیت پودر دارو گیاهی میخورم بهتر میشم این آخری هم ک ...

خب پس الرژیه دیگه مراعات کنین احتمالا فصلیه بهترمیشین 

خب پس الرژیه دیگه مراعات کنین احتمالا فصلیه بهترمیشین

من از شهریور اینجوری شدم از ۱۱ ۱۲ شهریور یه شب خوابیدم صبحش بلند شدم دیدم تنگی نفس میگیرم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️