2777
2789
عنوان

کامل نخوردن قرص ld

57 بازدید | 7 پست

واسه کیست تخمدان از روز ۵ ام پریودی قرص ld خوردم و الان روز ۱۵ ام دوره ست و دوره های منم ۲۱ روزه ست و اخر هفته بعد باید پریود بشم 

حالم خیلی از نظر روحی روانی خیلی داغونه ، بار اوله که قرص ld میخورم و الان واقعا دلم میخواد خود کشی کنم از بس که اعصابم بی دلیل خورده و بدنمم باد کرده و انگار اب جمع شده تو بدنم ،

اگه از فردا قرص رو نخورم چند روز بعدش پریود میشم؟

و اینکه پریودی همون ۶،۷ روز خواهد بود یا نه کلا هم میخوره ممکنه قطع نشه؟

فکر کنم ۸ دونه قرص مونده ولی اصلا نمیتونم بی اعصابی الانم رو تحمل کنم ، این ld خیلی روی روان و اعصابم تاثیر بد گذاشت

فک این حالو من پنج سال داشتم،مداوم میخوردم

معمولا بعد از قطعش  سه تا هفت روز بعد پریود میشی،پریودی هم طبیعی مثل همیشه هست

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک این حالو من پنج سال داشتم،مداوم میخوردممعمولا بعد از قطعش سه تا هفت روز بعد پریود میشی،پریودی هم ...

من که دیگه نمیتونم ، به درک کیست داشته باشم برام مهم نیست کلا تخمدان پلی کیست دارم و از دوره دبیرستان درگیر هستم حدود ۱۲ ساله !!! ولی بیشتر گیاهی میخوردم مثل دمنوش ۵ انگشت و فقط قرص متفورمین میخوردم و ورزش و رژیم هم داشتم 

این دفعه گفتم برم دکتر و این قرصه رو داد ، واقعا قرص بدیه 

عزیزم اگه بهت سازگاری نداره این ماه اگه کیست برطرف نشد بگو دارو تو عوض کنه 

الانم اگه بخوای قطع کنی چند روز دیگه پریود میشی  مثل همون پریودی خودت 

چون هورموناتت بهم خورده اعصابت بخاطر همین بهم ریخته درست میشه نگران نباش

و داروی هورمونی مصرف کردنی باید پیاده روی یا ورزش فعالیت بدنی بیشتر کنی  تا بدن باد نکنه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

من که دیگه نمیتونم ، به درک کیست داشته باشم برام مهم نیست کلا تخمدان پلی کیست دارم و از دوره دبیرستا ...

آره قرص خیلی بدیه‌ ،نمیشه به دکتر بگی عوضش کنه یه چیز دیگه بده

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...