2777
2789

خواهر من شقاق داشت. 

کلا رژیم عادی و معمولی گرفت و به اندازه و نسبتاً کم غذا می خوره. 

الان خوب شده. 

البته خیلی چاق نبود، ولی بعضی وقتا همون چند کیلو اضافه هم ممکنه دردسر ساز باشه واسه بعضی بدن ها. 

همیشه هم صبح ها ناشتا آب جوش ولرم شده با عسل می خوره. 

خواهر من شقاق داشت. کلا رژیم عادی و معمولی گرفت و به اندازه و نسبتاً کم غذا می خوره. الان خوب شده. ا ...

خدا خیرت بده که جواب دادی منم چند روزه دقیقاً همین رژیمو گرفتم لاغرم هستم

امیدوارم زخمم جمع شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرت بده که جواب دادی منم چند روزه دقیقاً همین رژیمو گرفتم لاغرم هستمامیدوارم زخمم جمع شه

سلامت باشید عزیزم 

خواهرم میگه ترک غذاهای مونده از روز قبل، خیلی تأثیر خوبی داره در درمان این بیماری. 

سلام عزیزم بهتر شدی شما؟

سلام

من هنوز ی هفته است از درمانم میگذره

لاکسی ژل میخورم و کلا در روز مگه گرسنه باشم حجم کم غذا ومایعات فراوان

پمادام هم آلفا و تترا چرب میکنم و گاهی شیاف دیکلوفناک

زخمم تقریبا بسته شده

ولی هنوز باید همین روند ادامه بدم تا انشاالله کامل رفع بشه

شما حالت چطوره؟

سلاممن هنوز ی هفته است از درمانم میگذرهلاکسی ژل میخورم و کلا در روز مگه گرسنه باشم حجم کم غذا ومایعا ...

عزیزم لاکسی ژل دکتر تجویز کرد برات ؟ هنوزم میخوری یانه؟ منم یبوست دارم بخاطر همین بواسیرم التهاب میکنه ..هرچی میخورم‌یبوستم‌برطرف نمیشه اولش سفته ،شیاف تا میزنم همون لحظه دل درد میشم اثر نمیکنه ،میرم‌توالت بدون اینکه اثر کنه زور میزنم میفته چون دل درد میکنه  ..😭دارو هم استفاده نمیکنم میگم‌خوب باشه و وابستگی نیاره بخرم 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیزم لاکسی ژل دکتر تجویز کرد برات ؟ هنوزم میخوری یانه؟ منم یبوست دارم بخاطر همین بواسیرم التهاب میک ...

دکتر داده بود

برای یبوست من جواب نداد

گذاشتم کنار

شیافم دقیقا تا میزاشتم ده دقیقه بعد نهایت دفع میشد بی اثر

فقط رو من برگه زردآلو جواب میده

منم اولش سفته بعد شل میشه

محل زخم یا التهاب رو موقع دفع با انگشتت نگه دار تا بهش فشار نیاد

دکتر داده بود برای یبوست من جواب ندادگذاشتم کنارشیافم دقیقا تا میزاشتم ده دقیقه بعد نهایت دفع میشد ب ...

وای منم همینجورم😭 ،منم با دستم کناره ها رو نگهمیدارم که فشار نیاد به مقعد بمرور اینو فهمیدم ..حسرت به دل موندم یروز به زمان دفع فک نکنم استرس نگیرم ..خدا شفامون بده

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

وای منم همینجورم😭 ،منم با دستم کناره ها رو نگهمیدارم که فشار نیاد به مقعد بمرور اینو فهمیدم ..حسرت ...

از کی اینجوری شدی؟

دارو چی مصرف میکنی؟

اگه رابطه مقعدی داشتی شقاقه ها بواسیر نیست

شقاق درمانش فرق میکنه با بواسیر

شقاق زخمه که بیرون زدگی هم داره با بواسیر اشتباه نگیری