2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به این ندارم خانوادت پشتت هستن یانهدرحد امکان مستقل شوحتی ممکنه بچه چندتربیتی شه

مادرم مخالف صدرصد هست در حد عجیب غریب!! میگه تا ابد توی همین خونه میمونی! مگر اینکه ازدواج بکنی!

مستقل باشی بهتره 

اصلا صبح تا شب برو خونه مامانت باز شب میای خونه خودت آرامش داری و راحتی هر وقت بخوای میخولبی هر وقت بخوای بیدار میشی خونه باباتم میشه مثل یخ جای تفریحی که روزی چند ساعت بری خوشبگذرونی وبرگردی

مادرم مخالف صدرصد هست در حد عجیب غریب!! میگه تا ابد توی همین خونه میمونی! مگر اینکه ازدواج بکنی!

دلیلش چیه

بچت چندسالشه

بنظرم شما بگو شما برای زندگیتون تصمیم میگیرید

منم میخوام‌بهترین تصمیم رو‌بگیرم مخصوصا برای بچم....

بچه تا کوچیکه ممکنه چندتربیتی بشه

بزرگتر که شد حریم شخصی کاملی نداره

هرچند خانواده خوب باشه بازم یسری چیزا نمیشه

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑

دلیلش چیهبچت چندسالشهبنظرم شما بگو شما برای زندگیتون تصمیم میگیریدمنم میخوام‌بهترین تصمیم رو‌بگیرم م ...

دلیل اینه که دلش نمیخواد ازش جدا بشیم بریم میگه تنهام

همینا رو گفتم میگه خیلی بی حیا و پررو شدی بهم بی احترامی کردی!!! بخدا فقط همینا رو گفتم!!!

دلیل اینه که دلش نمیخواد ازش جدا بشیم بریم میگه تنهامهمینا رو گفتم میگه خیلی بی حیا و پررو شدی بهم ب ...

اگه تصمیمت قطعیه کارخودتو بکن بالاخره کنار میان

اگه خیلی سخته برات توهمون محله یه خونه بگیر نزدیکشون باشی خیالشون راحت باشه

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑

اگه تصمیمت قطعیه کارخودتو بکن بالاخره کنار میاناگه خیلی سخته برات توهمون محله یه خونه بگیر نزدیکشون ...

بهش میگم توی یه ساختمون دوتا واحد کنار هم بگیریم دعوا شد! میگه بی حیایی