2777
2789
عنوان

سفر به ترکیه

204 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم . میخام در ادامه ی اهداف مارکوپولوییم برم انتالیا . 

در مورد هتل تفریحات و اینکه بهترین هتل برای ایرانیا کدوم هتلهاست خرید نظراتتونو در اختیارم بزارید استفاده میکنم و قطعا سفر خوبی خاهم داشت 

کجاها رفتی تا حالا؟ من فضولم.😑

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاهش دوستم . ایران تمام شمالو عین کف دست رفتم . شیراز اصفهان جنوب کیش همدان همه جا رو گشتم . خارج هم ...

سفر خوبی داشته باشی گلم. و در ضمن خوش به حالت.😊

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
تو همین یکی دوماه .

تو این یکی دو ماه فصل تابستون هتلا شروع نمی شه. معمولا از اواخر اردیبهشت شروع می شه تا آبان ماه. تفریحاتشون تو اون مدته. الان هم غذاها کمتره...هم خیلی از امکانات هتل یا نیست یا ناقصه. هوا هم زیاد خوب نیست. اگه اولین باره می رین به نظر من در مورد زمان تجدید نظر کنین. اواخر شهریور بهترین وقته برای مسافرت به آنتالیا. چون وسطای تابستون هم هواش خیلی بده. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اوکی کدوم هتل برم ؟

خب خیلی فرق می کنه. که دنبال چه رنج قیمتی باشی یا دنبال چه خدماتی باشی. چی برات مهم باشه. اینا احتیاج به تحقیق داره. همینجوری هم بهتره نری. از قبل رزرو کنی. هتلا پر می شن. 

من اون طرفا زیاد کار دارم ولی خیلی وقته توی آنتالیا نمی رم. چون هواش برام قابل تحمل نیست. شهرای دیگه می رم. به آنتالیا فقط سر می زنم.

خب خیلی فرق می کنه. که دنبال چه رنج قیمتی باشی یا دنبال چه خدماتی باشی. چی برات مهم باشه. اینا احتیا ...

قیمت مهم نیست میخام خیلی شاد باشه خوش بگزره و انرژی تخلیه بشه خرید خوب داشته باشم تو هتل امکانات تفریحی رفاهی باشه

قیمت مهم نیست میخام خیلی شاد باشه خوش بگزره و انرژی تخلیه بشه خرید خوب داشته باشم تو هتل امکانات تفر ...

تمام هتلای پنج ستاره یه حداقل امکاناتی دارن...مقدار  و تنوع غذا...چند تا استخر...تیم تفریح...

ولی  بعضیا  all inclusive هستن و بعضیا ultra all inclusive. که به صورت all و uall نشون داده می شه. فرقشون تو غذا و نوشیدنیه. اولی سه وعده غذا و نوشیدنی و معمولا یه میان وعده و کیک و قهوه و  بستنی و سوپ نصفه شب می ده(که همینم کاملا کافیه). دومی ولی تو تمام ساعت های روز خوردنی و نوشیدنی داره  که همش هم مجانیه. یه فرق دیگه هم در مورد نوشیدنی های غیر مجاز دارن که این جا نگم! می ترکیم!  

از نظر تفریحات همه هتلای پنج ستاره تیم تفریحی دارن که هر شب برنامه اجرا می کنن. هر روز هم کنار استخر  کلی بازی و برنامه دارن. حوصله کسی سر نمی ره. زمین تنیس و میز پینگ پونگ و اتاق بازی و گاهی سالن بولینگ هم دارن.

حمام ترکی مجانیه. ولی وقتی بری توش اگه خدماتی دریافت کنی باید پول بدی. مثلا ماساژ(می پرسن. اگه بخوایین برای خانوما خانوم می فرستن).

هتلای پنج ستاره ی آنتالیا یه حالتی دارن که اصلا لزومی نداره از هتل خارج بشی(به هر حال مردمم برای همین تفریحا و استراحتا می رن اونجا)...فقط برای خرید می ری بیرون. البته تورای جالبی مثل رفتینگ هم دارن که اگه خودت بگیری چیزی در حدود 20 لیر می شه(با ناهار و رفت و برگشت که دو ساعتی طول می کشه) و اگه از تورای ایرانی بخری شاید نفری صد دلار بهت قالب کنن!

دومین چیزی که باید بهش دقت کنی اینه که هتل پلاژ اختصاصی داره یا نه. البته اگه قصد شنا یا آفتاب گرفتن داری. هتلای کنار دریا همشون پلاژ دارن. اونایی که کنار دریا نیستن هم معمولا پلاژ اختصاصی با سرویس رفت و آمد رایگان دارن. مثلا هر نیم ساعت یه بار یه ماشین از هتل می ره به پلاژ و بر می گرده.

به اینترنتشون دقت کن اگه برات مهمه. بعضیا فقط تو لابی اینترنت دارن. بعضیا به اتاقا هم می دن. 

من تو خود آنتالیا پنج تا هتل رفتم. یکیش وسط شهر بود. بقیه تو مناطق توریستی اطرافش(لارا و کمر)... royal wings خوب بود به نظرم. البته جزو هتلای ارزون یا با قیمت مناسب نیست. ارزون تراش هم پیدا می شه.

تمام هتلای پنج ستاره یه حداقل امکاناتی دارن...مقدار  و تنوع غذا...چند تا استخر...تیم تفریح... ...

بسیااااار سپاس کامل و جامع خیلی خوب و کامل . اندازه ی 400 صفحه رو ام پی تری کردی . واقعا بدردم خورد . حالا میدونم چه کنم . فقط یک سوالی تو انتالیا کدوم هتلو پیشنهاد میدی . دویتام میگن اورنج کانتی خیلی شیش و هشته . شاده ایرانیم زیاده . البته شما گفتی و اونام پیشنهادسونو دادن ولی چون بار اولمه میرم انتالیا تو انتخاب هتل موندم . هزینه اصلا ملاک نیست چون تفریحی میرم

بسیااااار سپاس کامل و جامع خیلی خوب و کامل . اندازه ی 400 صفحه رو ام پی تری کردی . واقعا بدردم خورد ...

اورنج کانتی خوبه. خیلی خوب نیست. فقط خوبه.  اولین معیار من برای انتخاب هتل اینه که ایرانی توش نباشه. بله. تو اورنج کانتی ایرانی زیاده.