2777
2789
عنوان

کمک کنید

46 بازدید | 7 پست

از حضور در جمع میترسم کنفرانس ها رو نمیدم چون احساس میکنم همه حواسشون به من هست و استرس کورم میکنه با اینکه شاگرد اولم تمام روخوانی و مطالب رو بلدم اما با صدای بلند نمیخونم چون استرس میگیرم کمک کنید خسته شدم

فک کن بقیه یه مشت سیب زمینی ان.

اع این کیه؟ سیب زمینی.

اع این کیه داره حرف میزنه؟ سیب زمینی

اع اینی که داره راه میره کیههه؟ سیب زمینی!

فقط خودت باید مغز و تفکرتو درست کنی که مردم چیز عجیبی نیستن که جلوشون خجالت بکشی و اعتماد به نفستو پایین ببری! فقط سیب زمینی!

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

فک کن بقیه یه مشت سیب زمینی ان.اع این کیه؟ سیب زمینی.اع این کیه داره حرف میزنه؟ سیب زمینیاع اینی که ...

ناموصا احساس میکنم باهات حال میکنم😂راست هم میگی ولی برم یهو نگاشون میکنم سیب زمینی میاد تو ذهنم همه چیو خراب میکنم😣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناموصا احساس میکنم باهات حال میکنم😂راست هم میگی ولی برم یهو نگاشون میکنم سیب زمینی میاد تو ذهنم همه ...

🤣 نه خراب نمیکنی لامصب 

تو برو به سیب زمینی فک کن. تو سیب زمینی تو اشپزخونه ببینی چه میکنی؟ همون رفتارو با ادما داشته باش

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

🤣 نه خراب نمیکنی لامصب تو برو به سیب زمینی فک کن. تو سیب زمینی تو اشپزخونه ببینی چه میکنی؟ همون رفت ...

خودت این کارو میکنی؟🤣 

ما کلا ۴ نفریم جز اونا با هیچکی خوب نیستم احساس  استرس اونجا میکنم 

خودت این کارو میکنی؟🤣 ما کلا ۴ نفریم جز اونا با هیچکی خوب نیستم احساس استرس اونجا میکنم

من مردمو الان دیگه جز مولکول های هوا میبینم.

اع این کی بود با من حرف زد؟ هیدروژن بود! اع اون کی بود سلام کرد؟ اکسیژن بود

شل کن باو یه مشت ادم اسکل مثلا میخوان ببلعنت؟ یا ربایشت کنن؟ بیخیاااااااااااال

من مردمو الان دیگه جز مولکول های هوا میبینم.اع این کی بود با من حرف زد؟ هیدروژن بود! اع اون کی بود س ...

اوکیییییی  ممنوننن که بم راهکار دادی امروز همرو سیب زمینی و مولکول  میبینمم

اوکیییییی ممنوننن که بم راهکار دادی امروز همرو سیب زمینی و مولکول میبینمم

🤣

موفق باشیییی