2777
2789
عنوان

رابطم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 64 پست
بیشتر گریم میگیره🥺🥺

گریه کن ولی تا یه حدی این برات میشه تجربه 

اگه اون آقا پسر واقعا دوستت داره دوبآره میاد پیشت البته که خودشو و رفتارشو اصلاح میکنه بعد 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

امیدوارم واقعا😔اگه بخوام خوب نشم مطمینا میکشم خودمو

آقا این دمپایی ابری من کو....😡

این چه حرفیه آخه

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچوقت چیزیو ک تو شرایطش نبودی قضاوت نکن۳۲ سالممه منتظر موندم نیومد ک نیومدددددددد آدم واقعی...

اگه هم‌وارد این رابطه ها بشی فقط از روحت و احساست و جسمت سواستفاده میشه ووبعد رها میشی با قلب شکسته .

چی بگم‌خدا خودش یه همدم خوب نصیب همه بکنه 

یکم به کارایی که برات کرده فکر کن ببین ارزشش رو داره،برای کسی بمیر که برات تب کنه.

اخه پیامای قبلامونو میخونم دلم میگیره🥺حتی الانشم.همیشه خوب بودیم قربون صدقه هم میرفتیم همه چی قشنگ بود

ولی نقطه ضعفامو نادیده گرفت همیشه دیگه نتونستم بهش فرصت بدم

دمپایی داره خیس میخوره🤣🤣🤣که قشنگ بچسبه😂😂شتلق

آره باید محکم یه دونه به اسی بزنم 😂حرفای بد و نا امید کننده نزنه

اگه هم‌وارد این رابطه ها بشی فقط از روحت و احساست و جسمت سواستفاده میشه ووبعد رها میشی با قلب شکسته ...

اللهم آمین یا رب العالمین 🤲🏻

🥺نمیدونی بخدا طاقت دیدنش کنار یکی دیگ ندارم

سخته ولی میگذره ...

هیچ دردی نیومده که بمونه اگه قسمت هم باشید دوباره میاد 

اخه پیامای قبلامونو میخونم دلم میگیره🥺حتی الانشم.همیشه خوب بودیم قربون صدقه هم میرفتیم همه چی قشنگ ...

ای خدا چرامازنارو آنقدر دل نازک و مهربون آفریدی!!!!هر چی مربوط به اونها پاک کن دور بنداز که اذیت نشی،اگه داری تنبیهش می‌کنی و میخوای برگردی خب خودتو اذیت نکن.

اووووو دمپااااااایی ابری خیییییییس نخوررررررد؟😂

سخته ولی میگذره ...هیچ دردی نیومده که بمونه اگه قسمت هم باشید دوباره میاد

نههه نیاد بهتره خودم پسش زدم چون ادم اشتباهی بود

ولی میدونی چی میگم

میگم ادم اشتباهی بود ولی کاااش ادم اشتباه نبود🥲

ای خدا چرامازنارو آنقدر دل نازک و مهربون آفریدی!!!!هر چی مربوط به اونها پاک کن دور بنداز که اذیت نشی ...

بخدا اگه دل مردا هم مث ما بود هیچکدوم ازین غصه ها نبود

همه جداییا زیر سر مرداست

نههه نیاد بهتره خودم پسش زدم چون ادم اشتباهی بودولی میدونی چی میگممیگم ادم اشتباهی بود ولی کاااش ادم ...

میدونم عقلت میگه نه ولی دلت هنوز قبول نکرده دعا میکنم هر چیز که خیره همون برات اتفاق بیفته خدا به دلت آرامش بده ان شاءالله هیچ وقت به خودکشی فکر نکن حتی توی سیاه ترین روزای زندگیت اعتمادت به خدا باشه🌹😇