2777
2789
عنوان

به نظرتون چی بخور میل جنسیم کم شه

670 بازدید | 33 پست

جدیداااا میل جنسیم زیاد شده اراده کنترل ندارم قبلا اینطوری بودم ولی یه مدت خوب شدم چیکار کنم همش حس گرفتگی دارم باید چت کنم حرف بزنم تا دلم باز شه

ادویه حذف بشه فلفل نخورین

سردیجات بیشتر بخورین

گوجه سیب زمینی ... برنج

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادویه حذف بشه فلفل نخورینسردیجات بیشتر بخورینگوجه سیب زمینی ... برنج

سردیجات خوردن باعث نمیشه پریود اون ماه دردناک شه؟🥲

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

ببین خوردنی ها یه بخش هست

اما بخش مهتر و بیشتر

بستی که کنترل فکرت داره

هرچی وقت بیشتر پر باشه

آهنگ و فیلم کمتر ببینی

ورزش کنی

کمتر میشه 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

سردیجات خوردن باعث نمیشه پریود اون ماه دردناک شه؟🥲

ندومبه ولا  تجربه نداشتم 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

همش سرم تو گوشیه جدیدا

خب پس توقع نداشته باش فقط با کمتر کردن غذا

بتونی کنترل کنی 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳