2777
2789
عنوان

این کار گناهه به نظرتون

325 بازدید | 27 پست

یه کار پیدا کردم کارمند فروش بیمه عمر ،حقوق ثابت داره با پورسانت.بعد چون پاره وقت بود با حقوق خوب قبول کردم برم.بعد امروز به یکی اتفاقی حرف می زدیم گفتم،اونم گفت (اصلا نرو،من یه مدت بودم بعد فهمیدم همه اش باید دروغ بگی و حق مردم رو میخورن و کلاه برداریه و ...من عذاب وجدان گرفتم اومدم بیرون) نمی دونم چی کار کنم.از طرفی واقعا به کار احتیاج دارم.نمی دونم چرا باید فروش بیمه عمر کلاه برداری باشه.شما تجربه ای دارین بگین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش بخوای زیاد دیدم اطرافمون که کارشون بیمه بوده و اومدن بیرون 

اما اگر کارمند و حقوق ثابت داره خوبه خب اگر احتیاج دارین شما از راه قانونی و به صورت درست به مردم از بیمه و مزایا بیمه اطلاع بدین دیگه یا میخره یا نمیخره 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

منم میخواستم برا بیمه ایران برم بعد یه بخشی هم داشت برا بیمه عمر بخاطر ساعت کاریش و یسری موقعیتای اون کار نرفتم ،اما بیمه عمرش یه زنی اومده بود اتفاقا هم خودش هم دخترشو بیمه کرده بود در شرف طلاق هم بود خودش که خیلی راضی بود اگر بد بود انقدر تعریف نمیکرد نمیدونم بازم

من به بیمه اعتقادی ندارم، اما یه عده خیلی دوست دارند، نمیشه گفت کلاهبرداریه چون تمام شرایط بیمه رو توضیح میدی، کلا کار سختیه راضی کردن مردم به خرید بیمه عمر

شما اگه حوصله سر و کله زدن داری توی شرکت های پخش و فروش کار کن

اونام هم پورسانت دارند هم حقوق ثابت

پشت کانتر خودت تلفن داری و ثبت سفارش میزنی، مثلا شیر پگاه تو مشهد داره، عالیس، کوکاکولا و ...

راستش بخوای زیاد دیدم اطرافمون که کارشون بیمه بوده و اومدن بیرون اما اگر کارمند و حقوق ثابت داره خوب ...

میشه بگین برای چی اومدن بیرون؟ 

به من گفتن حقوق ثابت دارم بعلاوه پورسانت 

همون دیگه من اصلا نمیدونم می ترسم منم چون توش دخیل میشم درامدم حلال نباشه

ولی ن دروغ نیست چرا باید کلاه برداری باشه اخه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ببین املاکیا رو میشناسی که تو املاک صداقت کم رنگه من ۳ماه کار کردم چندین برابر اونا در آمد کسب کردم دروغ نگفتم از قضا خیلیا اعتماد کردن حقیقت رو گفتم به جا هم دفاع کردم کاری نداشتم طرف مالکه برار خودش مالکه هر کدام حق و حقوقی مالک مستاجر دارند چند نفرم خونه دار کردم بعدش آمدم بیرون میتونستم کار کنم اما از اینکه هی دروغ میگفتن بدم می آمد نمی‌گم ادم‌خوبی هستم میگم میتونی درست باشی

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
میشه بگین برای چی اومدن بیرون؟ به من گفتن حقوق ثابت دارم بعلاوه پورسانت

یکیش که استخدامی معلمی قبول شد ، یکیش که بیمه سامان داشت میگفت شرکت اصلا به درد نمیخوره و شعار مفت ولی بعد چند روز باز تبلیغ میکرد یکی هم توی پاسارگاد خوبه و نزدیک به ۱۶ سال این بیمه رو کار میکنه

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

چیزیکه من میدونم دروغش اینه که یه حداقل سود داره که فکر میکنم ۱۳ درصد باشه ولی اونا حداکثر سود رو میگن برای تبلیغ که طرف وسوسه بشه و نمیگن این درصدی که گفتم حتمی نیست و ممکنه کمتر باشه 

یه چیز دیگشم میگن هر وقت پشیمون شدی خب انصراف میدی ولی تا جایی که میدونم باید یه مدت زیادی بگذره اونوقت اگه انصراف دادی تازه پول خودتو فقط بهت پس میدن بدون هیچ سودی 

و اینکه یه عدد بزرگی رو میگن بعد ۱۰ سال ۳۰ سال بهتون میرسه این راسته ولی خب اینکه تو بدونی تورم این پولو ۳۰ سال دیگه هیچی میکنه ولی مجبور باشی به روی خودت نیاری یه جوریه 

کلن این دوره زمونه پدرت در میاد تا بیمه بفروشی اگه حقوق ثابت داره برو ولی صادق باش 

ببین املاکیا رو میشناسی که تو املاک صداقت کم رنگه من ۳ماه کار کردم چندین برابر اونا در آمد کسب کردم ...

راستش منم برام صداقت خیلی مهمه.نگران این بودم درامدم شبهه دار باشه 

راستش منم برام صداقت خیلی مهمه.نگران این بودم درامدم شبهه دار باشه

دروغ نگو درامدتم ممکنه کم بشه یا زیاد همه چیو توضیح بده اونا طبق قوانینی پرداخت می‌کنند ببین مثلا در بحث بیمه خودرو یا موتور خب دیدی تخفیف میدن طرف قبلا اون درصد خسارت مالی رو کم میزد می‌گفت آره من تخفیف دادم بعد که تصادف میشد به خاطر مبلغ کمی مثلا ۲۰۰هزار تومن که قبلاً نداده و اون بیمه گذار نگفته حالا فقط ۷میلیون بهش خسارت میدن این بله آدم خوبی نیست اما خب جامعه اینو میطلبه آدما اینجوری بزرگ میشن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
2790
2778
2791
2779
2792