2777
2789
عنوان

کتک از برادر

575 بازدید | 16 پست

از برادرم متنفرم صداشو می‌شنوم اعصابم خرد میشه همیشه گارد بهش دارم و حاضر نیستم کوچکترین خوبی بهش کنم چون بسیار زورگو و پروعه و وقتی عصبی میشه میزنه تو گوشم یا خشونت فیزیکی نشون میده 

حالا خانوادم میگن این دعوا ها و کتک کاری ها بین خواهر و برادر طبیعیه اما من احساس میکنم غرورم له میشه اگر طبیعیه چرا فقط از سمت برادرمه چرا یکچیز دو طرفه نیست نمیفهمم چطور این خشونت رو توجیه میکنن 

برادرم ۲۵ سالشه 

بنظرتون من بزرگش میکنم؟ منکه دیگه ۱۴ سالم نیست که بگیم تو سر و کله هم میزنیم ۱۹ سالمه 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرا خانواده میگن طبیعیه؟بچه کوچیک که نیستید باید احترام نگه داره تا احترام ببینه

چون فکر میکنن بحث عادیه مثل همه خواهر برادرها و بخ شوخیه نمیفهمن موقع عصبانیته و چقدر فشار روانی رو من هست که یکدفعه میزنه تو گوشم یا هر چیز از روی عصبانیت و چقدر درد داره

بابات چیزی نمیگه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چرا خانواده میگن طبیعیه؟بچه کوچیک که نیستید باید احترام نگه داره تا احترام ببینه

اگر از روی خشم و تنفر شدید باشه طبیعی نیست اما در کل من دوستم هم همین سن هست با داداشش دعوای شون رو دارن اما بعدش به موقع اش احترام همدیگه رو هم حفظ میکنند

چون فکر میکنن بحث عادیه مثل همه خواهر برادرها و بخ شوخیه نمیفهمن موقع عصبانیته و چقدر فشار روانی رو ...

واقعا منطقی نیست من درک نمیکنم خانواده ی شما از بچگی باید جوری رفتار میکردن که اون حس حمایتگر رو داشته باشه 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

چقد بد مامان بابات کارشون واقعا اشتباست باهاشون حرف بزن من یکی از داداشام از رو شوخی منو بزنه دو برابرشو میزنم وای یه سری برا اولین بارمم بود از رو دعوا هلم داد اونم خیلی یواش کلی زدمش کلی گریه کردم خیلیم جیغ جیغوام میگفت باشه باشه شبم به بابام گفتم دعواش کرد 

شما هم واکنش نشون بده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7