2777
2789
عنوان

‌دهم‌

82 بازدید | 19 پست

حساس میکنم نمیتونم دیگه درس بخونم نمیدونم چرا کلاس دهم هستم میشینم درس بخونم یه جوری میشم بدم میاد درس و بخونم و دوست دارم گریه کنم که نمیتونم بخونم رشته تجربی ام علاقه هم دارم نمیدونم چرا اینطورم شما هم اینطور بودین خوب شدین نمیدونممممم چراااا دوسه روز اینطورم دوسه روز نیستم نمیدونم واقعاااا حامل بده

هی به تغییر رشته فکر میکنم اما نمیخوام واقعامامانم ناامیدم میکنه میگه اگه اینطور فکر کنی کنکور هیچی درنمی‌آید با لحن بدی اما من فقط شبا اینطورم نمیدونم چکار کنم هوف

هی به تغییر رشته فکر میکنم اما نمیخوام واقعا

میشه فقط نبینین یه چیزی هم بگین فقط هم ساعت ۸ وینم تا ۱۰ یا ۹ وینم اینطور میشم😅 دوسش دارم 

میگن پشیمون میشی  چطور پشیمون میشم

نمیدونم شاید چون هنوز دوارد درسا نشدم اینطور فکر میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خودت زمان بده

بشین حساب کتاب کن دقیقا چی دوس داری از رشته‌ت چی میخای؟ ضمن اینکه الان هنوز اولشی تصمیمت رو براساس دراز مدت بگیر

اگه تونستی حتما مشاوره هم برو( تحصیلی نه تراپیست منظورمه)

نمیدونم میشینم درس بخونم درس‌های اسونه میفهممش هم اما فکر و خیال نمیزارم خیلی فکر نیکنمرمیگم اکه اینایی که میخونم دو دارم انجام میدم کافی نباشه اگه نتونم بخونم اگه چی. اگه ..... واقعا از فکر و خیال روانی شدم نمیدونم میتونم بخونم خوبه ولی فکر و خیال نمیزارمممم 

الان اینقدر فکر و خیال کردم دل‌درد و معده درد و ببخشید اسهال گرفتممم از فکر خیال فکر و خیال روانیم کرده

بعد نه تازه تابستون تموم شده فکر میکنم هوف الان باید فیلم میدیدم نمیدونم فکر و خیال اضافییی