2777
2789
عنوان

پزشکی قانونی

393 بازدید | 30 پست

کمیسیون پزشکی قانونی برای تشخیص اختلال چجوره 

شوهرم از روی تست ها گفتن اختلال نداره من اعتراض زدم چون خیلی شکاکه 

فقط نوشتن ضعف مهارت در زندگی بنظرتون دقیق ترن چجوره؟؟دعوا برای الزام به تمکین بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که تشخیص بدن اگه آشنا نداشته باشه خوبه

باید بریم مرکز استان اونجا نمیدونم آشنا داره یا نه دفعه ی قبل چند دقیقه زودتر از من از اتاق آقای دکتر اومد بیرون 

نمیدونم اگه واقعا سالمه چرا با من اینجور رفتار می کنه خیانت می کنه 

دکتر نوشت هیچ اختلالی ندارد من میگم شاید به احترام همکاراشون اینام بگن اختلال نداره این همه من از اخلاق های بدش گفتم تاثیر ندادن الان که فقط خودش باید بره اونجا خب سکوت می کنه و صبوری 

عزیزم نگران نباش 🌹 نظر کمیسیون اول قطعی نیست، می‌تونی اعتراض بدی تا پرونده‌ات دوباره تو کمیسیون بالاتر بررسی بشه. اینکه نوشتن ضعف مهارت در زندگی یعنی بیماری جدی تشخیص ندادن، ولی همین هم نشون می‌ده مشکل رفتاری هست و قاضی فقط به پزشکی قانونی اکتفا نمی‌کنه. بهتره مدارک دیگه مثل نظر روانپزشک خصوصی یا شاهد و سابقه درمان رو هم ضمیمه کنی. حتماً با یه وکیل خانواده هم مشورت کن که دقیق‌تر راهنمایی‌ت کنه. 

عزیزم نگران نباش 🌹 نظر کمیسیون اول قطعی نیست، می‌تونی اعتراض بدی تا پرونده‌ات دوباره تو کمیسیون بال ...

ممنون از دلگرمیتون 

آخه هیچ وقت روانپزشک نمی رفت 

خیلی عصبی بود و شکاک و منفی گرا از حرف همه ناراحت میشد 

اینکه نوشتین به نظریه پزشکی قانون اکتفا نمی کنه یعنی چجور 

ای کاش یه تصمیم می گرفتن خسته شدم چون باید برم شهر دیگه برا جلسه دادگاه 

الان برای کمیسیون پزشکی قانون حضور شوهرم لازم نیست؟؟فقط پرونده رو میفرستن؟؟؟

۳ بار برای نظر قبلی وقت اعتراض گذاشتن و هر سه بار اعتراض زدم همش همونو نوشتن ضعف در مهارت زندگی و توصیه به زوج درمان

اینکه نوشتم قاضی فقط به نظریه پزشکی قانونی اکتفا نمی‌کنه یعنی چی؟ یعنی گزارش پزشکی قانونی فقط یکی از مدارکه. قاضی علاوه بر اون، رفتار طرفین، شهادت‌ها، مدارک خیانت یا عصبی بودن و هر سند دیگه‌ای رو هم بررسی می‌کنه(البته اگه داشته باشی، شاهد هم از عصبی بودن و شکاک بودن و اینا اگه داری قطعا بی تاثیر تو رای دادگاه نیست) . پس حتی اگه پزشکی قانونی بگه «اختلال ندارد»، باز قاضی می‌تونه به خاطر رفتارهاش تصمیم دیگه بگیره.

درباره کمیسیون هم معمولاً برای بررسی دقیق‌تر خود همسرت رو دوباره می‌خوان. یعنی حضورش لازمه تا معاینه و مصاحبه انجام بشه. صرفاً ارسال پرونده کافی نیست. ولی بعضی وقتا هم بسته به نوع اعتراض، پرونده رو می‌فرستن هیات بالاتر و همون مدارک رو می‌بینن. اینو بهتره از شعبه پزشکی قانونی همون مرکز استان بپرسی.

اینکه ۳ بار اعتراض دادی و نتیجه همون بوده، معمولاً نشون می‌ده از نظر اون پزشک‌ها بیماری جدی نمی‌بینن. برای اینکه کارت نتیجه بده، بهتره مدرک جدید یا نظر یک روانپزشک مستقل ضمیمه کنی تا نظر کمیسیون رو تغییر بده.(حالا چون همسرت پیش روانپزشک نمی‌ره، خب طبیعتاً نظر مستقل هم نمی‌تونی بگیری چون لازمه خودشو ببینن. توی این شرایط تنها راهت اینه که توی اعتراضاتت رفتارها، مدارک خیانت یا عصبانیت و شهادت اطرافیان رو ضمیمه کنی تا قاضی ببینه مشکل فقط از گزارش پزشکی قانونی مشخص نمی‌شه) 

می‌دونم رفت‌وآمد به شهر دیگه خیلی سخته، ولی این تنها راهشه که پرونده‌ت دوباره بررسی بشه.

اینکه نوشتم قاضی فقط به نظریه پزشکی قانونی اکتفا نمی‌کنه یعنی چی؟ یعنی گزارش پزشکی قانونی فقط یکی از ...

بله و متاسفانه بار آخر که نوشتن عسر حرج شامل زوجه نمیشه و زندگی با آقا مخاطره آمیز نمی باشد 

خیانت مدرک ندارم متاسفانه کلا دستم خالیه و هیچ کی هم نمیا شهادت بده بچه هام هستن که میترسن ازش و خانواده خودشم میدونن اعصاب نداره نمیان شهادت بدن پدر و مادرم بارها شاهد بودن نمیدونم بتونن شهادت بدن یا نه من گزارش ۱۱۰ هم دادم به قاضی که یبار اومد در خونمون و فحاشی کرد و پیام های تهدید امیزش هم به قاضی هم به پزشک معالج نشون دادم اما بی تاثیر بود شوهرم واقعا هیچ میلی به برگشتن من نداره فقط میخواد این حکم رو بگیره تا من به حق و حقوقم نرسم فقط نمیتونم اثبات کنم و اینو بارها تو هر اعتراض اشاره کردم 

بنظرم قاضی باید حدس بزنه که اینقدر طولانی شده پس تمایلی به ادامه دادن نیست شوهرم روی این پرونده وکیل داره من ندارم  روان شناس پزشک قانون بهم گفت خب خیانت کنه لابد کم محلی می کردی😑😑😑

بله و متاسفانه بار آخر که نوشتن عسر حرج شامل زوجه نمیشه و زندگی با آقا مخاطره آمیز نمی باشد خیانت مد ...

میگفتی من کم محلی میکردم اون خیانت کرد،اون بی محلی می‌کرد من چیکار میکردم!؟

ذات تر همینه