2777
2789
عنوان

هیچ وقت انقد حرصم نگرفته بود

83 بازدید | 2 پست

دوروز پیش با پارتنرم یه دعوایی کردیم که تو تاپیک های قبلی هست. بعد الان امروز بهش گفتم بی کن دیگه دوروز گذشت الان از ظهر دوبار باهاش صحبت کردم ولی سرد همین که میگیم کجایی چیکار می‌کنی تموم........)

بعد بهم گفت که باید ببینم چیزی که براش می‌جنگم واقعا ارزش داره یا نه منم گفتم یعنی چی منظورت چیه گفت هیچی ولشکن بعد گفت باید ببینم کسی که دوسش دارم واقعا اونم دوسم داره یا نه یعنی مثل چی حرصی شدم.

بعد گوشی قطع که شد زنگ زدم بهش گفتم نمیتونی برای دوست داشتن من تصمیم بگیری کسی که دوسش دارم و میگم دوست دارم.

بنظرتون چرا همچین حرفی زد؟؟؟شما بودین چی می‌گفتین 

ممکنه بازم بهم بگه از این حرفا

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

فقط یه چیز میتونم بگم که تو هم مثل اون عاقل باش 

ببین چیزی که داری براش می‌جنگی ارزش داره یا نه؟

جای این همه تاپیک زدن و نظر سنجی بشین بدون احساس منطقی فکر کن آیا همچین آدمی ارزشش رو داره؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان