2777
2789
عنوان

عفونت گوش

67 بازدید | 8 پست

خانوما راهی دارین برای کاهش درد. رفتم دکتر انتی بیوتیک و ی قطره داد ولی دیشب تا صبح از درد مردم. عنبرنسا هم اصلا دسترسی ندارم. قرص استامینوفن خوردم ولی خوب نشدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچهام گوششون عفونت میکنه

دکتر بروفن میده

میگه استامینفن درد کم نمیکنه

پارسال پسرم زمستونی عفونت کرد گوشش

دکتر گفت باید بستری شه یا دو هفته کامل انتی بیوتیک بخورا

دو هفته انتی بیوتیک خورد.ولی دوباره گوش دردهاش شروع شد

با عنبر نسا خوب شد...ی هفته هر روز روزی چند بار تو گوشش دود کردم

و پشت گوششو هر شب روغن سیاهدانه میزدم

حوله گرم هم دردشو کم میکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بچهام گوششون عفونت میکنهدکتر بروفن میدهمیگه استامینفن درد کم نمیکنهپارسال پسرم زمستونی عفونت کرد گوش ...

عزیزم من ایران نیستم عنبرنسا نمیدن. دیشب تا صبح گوشم تیر کشید ای خدا دارم میمیرم

باید ساکشن گوش انجام بدی . همون لحظه دردت از بین میره . برو دکتر گوش بگو انجام بده برات

مرسی عزیزم بابت نظرت. امروز صبر میکنم بهتر نشدم فردا حتما دوباره میرم و ازسون درمورد ساکشن میپرسم

مرسی عزیزم بابت نظرت. امروز صبر میکنم بهتر نشدم فردا حتما دوباره میرم و ازسون درمورد ساکشن میپرسم

همون شستشوی گوش هست . ب محض انجامش دردت از بین میره . روی پرده گوشت قارچ بسته برای همون درد میکنه . با قطره خوب نمیشه . با شستشو باید خارج بشه

همون شستشوی گوش هست . ب محض انجامش دردت از بین میره . روی پرده گوشت قارچ بسته برای همون درد میکنه . ...

وای مرسی عزیزم دنبال همچین چیزی بودم. فردا حتما میرم اخه دیشب تا صبح از درد مردم