2777
2789
عنوان

ایه 34سوره نسا

91 بازدید | 12 پست

و زنانی که از نافرمانی آنان (در حقوق همسری) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و (اگر مطیع نشدند) از خوابگاه آنان دوری گزینید و (اگر باز مطیع نشدند) آنان را به زدن تنبیه کنید، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است

چرابایدمردهابه زنان برتری داشته باشن

دقیقا اینه ایه زیاد ذهنمو درگیر کرده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وارد دین که بشی چون و چرا بی‌معنیه.

فلسفه‌ی دین داری بر این پایه است که عقل خام انسان به تنهایی برای تعیین خط مشی زندگی و تشخیص صواب و خطا کافی نیست؛ که اگر کافی بود که نیاز به حکمی فرابشری که از طریق وحی منتقل بشه نبود! 

پس اگر قبول دارید این متن وحیانی و کلام الهی‌ه، دیگه چون و چرا نداره!

واقعا اینو درک نمیکنم چرا خدایی که میگه این جسم رو من دادم باهاش مهربون باش و بهش آسیب نزن تو همچین آیه ای گفته به زدن تنبیه کنید

حالا این اطاعت هم زیادی ناجوره مگه دوره پادشاه و خدمتکاره

آدمی را یک سخن ویران کند.           

وارد دین که بشی چون و چرا بی‌معنیه.فلسفه‌ی دین داری بر این پایه است که عقل خام انسان به تنهایی برای ...

قابل توجه دوستان که کاربر آقا هستن👆

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
واقعا اینو درک نمیکنم چرا خدایی که میگه این جسم رو من دادم باهاش مهربون باش و بهش آسیب نزن تو همچین ...

من تو تفسیر یه فردی خوندم که این آیه رو به ترک کردن معنی کرده بود نه زدن 

و خب قابل پذیرش تر بود 

قابل توجه دوستان که کاربر آقا هستن👆

اینکه من چه جنسیتی دارم چه دخلی به نظرم داره؟! 

این یک توهینه بسیار زشته که فردی رو اینقدر حقیر در نظر بگیرید که حقانیت چیزی رو بر اساس منافع پیش پا افتاده‌ی خودش تایید کنه یا رد کنه!

اینکه من چه جنسیتی دارم چه دخلی به نظرم داره؟! این یک توهینه بسیار زشته که فردی رو اینقدر حقیر در نظ ...

نه فقط برام سواله که آقایون نسبت به آیات دیگه قرآن چقدر مطیع و حرف گوش کنن؟.!

یا فقط سر همچین آیاتی بنده مخلص خدا میشن؟

نه فقط برام سواله که آقایون نسبت به آیات دیگه قرآن چقدر مطیع و حرف گوش کنن؟.!یا فقط سر همچین آیاتی ب ...

من نماینده‌ی آقایان نیستم!

من نظر خودم رو گفتم. 

دین انتخابی و گلچین کردنی نیست که جاهایی که باب میل مون بود رو سوا کنیم و بقیه رو بریزیم دور!