2777
2789
عنوان

به من میگن چاقی😐😂

311 بازدید | 27 پست

من هیکلم متناسبه

اونایی که وزنشون بالای ۱۲۰ کیلوعع یا اونایی که خیلییییی لاغر واستخونی ان 

بهم میگن چاق😐😐😐

یا یکی از آشناهامون ابرو هاش کمپشته بعد ابرو های من قشنگه هر سری منو میبینه میگه ابروهاتو خراب کردی😐

بنظرم من از حسادته،واقعا از حسادتشونه؟؟؟ یا واقع گو هستن؟

بعضیا دوست دارن با تخریب دیگران اعتماد به نفس آسیب دیده خودشون رو ترمیم کنند 

بشنو و بگذر...

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین الان داشتم میگفتم ابروهات کم‌پشت باشه میگن پر تر کن. پر باشه میگن نازک کن. چاق باشی میگن لاغر کن. لاغر باشی میگن چاق کن هر چی باشی بازم این جماعت دست از سرت برنمیدارن😬

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

😂چی بگیم حالا حالا جدا از شوخی قد ووزنتم بگو بدونیم متناسبی آیا🫠

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

و زندایی من ۱۳۵ کیلو شده بود

هی غیر مستقیم چاقیمو میزد توی سرم

هرچند من قد بلندی دارن ۱۷۵ ام و ۱۰۰ شاید وحشتناک نباشه برام 

اسلیو کرده بود دوباره چاق شد بعد اسلیو 

هنوزم گاهی اینجور میکنه

قد ۱۷۰ وزن ۶۵

خوبی که

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

خواهرشوهرام به من با ۶۰ کیلو وزن و قد ۱۶۴ میگن خیییلی چاقی

چرا؟چون خودشون ۵۰ کیلو بیشتر نیستن خودشونو به در و دیوار میزنن تا یکم چاق شن

یبار یکیشون بهم گفت باسنت بزرگه با یه لحن بد

خندیدم گفت خبر نداری داداشت عاااشق باسنمه 

حالشو گرفتم....تو دلم گفتم حالا بسووووز بدبخت