2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 14110 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدم عزیزم شما ممکنه مدل چاق شدنت فرق داشته باشه با مادرشوهرت مثلا یدفه دیدی زد فقط شکم و پهلو اوردی بهترین روش برات ورزش هس بنظرم با دستگاه مربی بهت میگه چه حرکاتی کردم قسمتا رو تغییر میده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
بگو روزی که امدی خاستگاری میخواستی چشاتو باز کنی  بخدا حرصم گرفت

بخدا خودم ک دیگه افسردگی گرفتم سعی میکنم خونه مادر شوهرم اینا نرم چون کاری میکنه ک اشکم دراد میگه ببین خواهرم ۱۵ سالشه چ بدن پری داره منم ک قاطی میکنم میگم برو بخواب بغل اونا

بخدا خودم ک دیگه افسردگی گرفتم سعی میکنم خونه مادر شوهرم اینا نرم چون کاری میکنه ک اشکم دراد میگه بب ...

نه حساسيت نشون نده.بگو همه مثل تو خوش شانس نيستن زن باربي داشته باشن كه.چندبارم از زبون ديگران از خودت تعريف كن جلو اونا.

بعدم عزیزم شما ممکنه مدل چاق شدنت فرق داشته باشه با مادرشوهرت مثلا یدفه دیدی زد فقط شکم و پهلو اوردی ...

وقتی زیاد غذا میخورم فقط شکمم گنده میشه ن جایی دیگم

بخدا خودم ک دیگه افسردگی گرفتم سعی میکنم خونه مادر شوهرم اینا نرم چون کاری میکنه ک اشکم دراد میگه بب ...

عزیزم شما روی چاق شدنت کار کن امااااا همسرت اصلا متوجه این موضوع نشه 

بگو همه هیکل منو میپسندن من تعجب میکنم از تو 

اعتماد به نفست رو بالا ببر 

خودت رو دست کم گرفتی که اینجوری واضح بهت حرف میزنه گلم

عزیزم شما روی چاق شدنت کار کن امااااا همسرت اصلا متوجه این موضوع نشه  بگو همه هیکل منو میپسندن ...

چیکار کنم بخدا بهم میگه خوشگلی صورتو ک همه دارن مهم هیکله ک از شانس بد من تو لاغری

چیکار کنم بخدا بهم میگه خوشگلی صورتو ک همه دارن مهم هیکله ک از شانس بد من تو لاغری

پناه بر خدا عجب رویی داره تو هم بهش بگو خودت همه چی تموم نیستی 

ایراداتش رو بگو بهش گرچه بدترین روش هس اما واقعا کسی که اینقد راحت بها حرف میزنه حقشه