عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
ب خاطر هورمون هاتم هست سطح استروژن پایین میاد غمت بیشتر میشه کلا از نوسانات هورمونی مون حال مون اینجوری میشه. پس وقتی حالت یه جوریه و دلت گرفته با خودت اینو مرور کن که به خاطر بدنته و سعی کن با خودت مهربون باشی و ریلکس کنی تا تموم بشه و بعد که یکم سطحش بالاتر بیاد دوباره حس سرزندگی میکنی. دقیقا بعضی روزا میتونی کوه رو جا ب جا کنیم و بعض8روزا خودمون رو ب زور ولی سخت نگیر 😉
دقیقا درسته چندتا دلیل هم داره:پی ام اس هستم-تازه رابطه عاطفیمو کات کردم-سرما خوردم-از پاییز بدم میا ...
منم ب خاطر مشکلات اقتصادی همش فکرم درگیره و حس ناامیدی میکنم. هی تو فکر میرم. ولی خب سعی میکنم زندگی کنم. چون متأسفانه حال بد حال خوب نمیاره. باید خودت خودتو جمع کنی به خودت انرژی بدی. یه هدفی داشته باشی به امید اون زندگی کنی. و من هی مرور میکنم ک آخرش مرگه،😂 اینجوری حرص چیزای بیخود رو نمیخورم میگم ولش کن همه مون میمیریم دیگه غصه چرا