2777
2789
عنوان

درد بعد دفع کیست

10184 بازدید | 16 پست

سلام کسی میتونه کمکم کنه چن وقته با کیست و درد و خونریزی در گیر بودم بعد دارو گیاهی مصرف کردم تا چن روز پیش که یه دفع خیلی بدی داشتم رفتم سونو دادم اثری از کیست نبود ولی دردام و خونریزی همچنان ادامه داره کسی میدونه طبیعی هست یا نه

کی سونو دادید/؟؟؟فک کنم باید با تجویز پزشک داروی هورمونی مصرف کنید تا قط. بشه علاوع بر این ممکنه تعادل هورمون هاتون هم بهم خورده باشه

ک نیاز یه دوره سه ماهه تحت نظر باشید

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

سلام ممنون که جواب دادید دو روز پیش سونو دادم درد شدید داشتم بستری شدم سونو گرفتن گفتن خبری از کیست دیگه نیست قرص دو فاستون بهم داده ولی خونریزی مو شدید تر کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون که جواب دادید دو روز پیش سونو دادم درد شدید داشتم بستری شدم سونو گرفتن گفتن خبری از کیست ...

ای مردشور این کیست ببرن من چهارده روز جراحی کردم خدا سر شاهده تخمدان راستمو برداشتن وتخمدان چپمو به علت پلی کیستیک کوتر کردن خدا لعنتشون کنه بقران هنوز بعد جراحیم درد تیزی شکل تو پریود و مدفوع کردن دارم خدا لعنتشون کنه امروز از صبح تا شب تو بیمارستان مهر کلی ازمایش دادم حالا میگه عفونت ادراری داری ای خدا لعنتشون کنه این دکترای زنان بخدا دارم بهش میگما درد تیزی شکل تو مدفوع کردن دارما بقران انگار یه چیزی میخواد تو شکمم منفجر شه خیلی میترسم باز پاسم دادن به دکتر گوارش دوباره فردا باید برم ببینم چی میگن مسخره ها فقط بلدن الکی پول بگیرن خاک تو سرشون کنن عزیزم از من میشنوی دنبال مریضیت باش ول کن نشو بخدا اگه خدایی نکرده کیست تو سونو نشون نده ولی ام ار ای دقیق نشون میده مثل من بیچاره میشی که یک عمر مثل من افسوس از دست دادن تخمدان میخوری من اصلا درد تیزی شکل روده موقع مدفوع کردن نداشتم نمیدونم این دیگه چه مدلشه من میترسم 😭😭😭😭😭اصلا انگار یه چیزی میخواد تو شکمم بترکه میترسم خدا سر شاهده 😭😭😭🤕

ای مردشور این کیست ببرن من چهارده روز جراحی کردم خدا سر شاهده تخمدان راستمو برداشتن وتخمدان چپمو به ...

منم از روز عید تا دوازده روز این حالتو داشتم صبا با دل درد و دل پیچه بیدار میشدم تاظهر میمردم از درد بعد از ظهر رفته رفته خوب میشد موقع دسشوی رفتن مرگ رو به چشم خودم میدیدم بعدش اروم میشدم رفته رفته داروهامو قطع کردم و دارو گیاهی نخوردم دیگه بهتر شدم بخاطر انتی بیوتیک و چیزای که مصرف میشه رودها تحریک میشن

منم از روز عید تا دوازده روز این حالتو داشتم صبا با دل درد و دل پیچه بیدار میشدم تاظهر میمردم از درد ...

بخدا من نمیدونم این چه مریضیه مزخرفیه که سراغ من بدبخت اومده ببین موقع دستشویی رفتن خوب میخوام مدفوع کنم وااای چشت روز بد نبینه ببین یه چیزی انگار میخواد تو شکمم منفجر شه اون حالت تیزی شکل روده و تخمدان دارم وحشتناک لامسب دکتر زنانم نمیفهمه یعنی خاک تو سرش کنن بهش میگم درد دارما باز میگه ناراحتی گوارشیه یعنی خاک تو سر تشخیصش کنن نمیفهمه بقران میترسم و نگرانم دست و پام میلرزه چرا اخه من اینجوری شدم لعنتی 😭😭😭😭 خیلی بدجوره نگرانم بقران 😭😭😭😭😭

کیستم مطمعنم که ندارم هر کاری میگفتن انجام میدادم از بس درد میکشیدم بعد دیدم هیچی جواب نداد گفتن زاج خوبه بزاری ولی زیادیش ضرر داره دیگه تیر اخرم بود گفتم هرچی میخاد بشه بشه تا چن شب گذاشتم پدرم و در اورد واژنم از خشگی حس میکردم داره تکه تکه میشه ولی چن روز بعد گلاب به روت با درد رفتم دسشویی یعنی باور نمیکردم این همه چرت و پرت تو رحمم جا شده بودن تا یه هفته ای ادامه داشت این دفها چیزای گرد اندازه گیلاس بزرگ شاید بالای پنجاه تا تو یه هفته ازم در اومد داخلش خون مثه سنگ سیاه و سفت پوستش سفید و سبز و چرب رنگ با بوی تهوع اور دردام کم شد ولی خونریزیم بند نمیاد بعدش سونو دادم گفتن کیستت نیست 

بخدا من نمیدونم این چه مریضیه مزخرفیه که سراغ من بدبخت اومده ببین موقع دستشویی رفتن خوب میخوام مدفوع ...

نگران نباش فکر کنم طبیعیه چون بازم اینو شنیدم بعد عمل تخم دادن دقیقا این شکلی میشن شما هم مطمئن رودهات تحریک شدن دکترا بمنم گفتن مشکلت زنانه نیست باورم نمیشد میگفتم پس خونریزی واژنم مال چیه بعد درد خونریزی میکردم دل درد که بهتر شد خونریزیمم کمتر شدتا با شوهرم دعوام شد زد بکمرم چشمت روز بد نبینه مثه سر گاوه که میبرن خون ازم می امد و باز شروع شد وبند نیومد الان یکماهه قرص الدی میخورم بند اومده منتظرم چن روزه دیگه پری بشم ببینم باز بند میاد یا نمیاد

نگران نباش فکر کنم طبیعیه چون بازم اینو شنیدم بعد عمل تخم دادن دقیقا این شکلی میشن شما هم مطمئن روده ...

عزیزم میدونی چجوری میشم ببین موقع دفع مدفوع خوب میخوام مدفوع کنم یه چیزی انگار میخواد تو شکمم منفجر شه و درد تیزی میاد و میره بقران میترسم نمیدونم چرا اینجوری شدم شما همین مدلی هستی ؟ چرا دکتر خر بیسواد تشخیص نمیده میگه مربوط به عملت نیست یعنی خر تر از این دکتر من ندیدم بهش میگما درد تیزی تخمدان و روده دارما میگه ازمایش ادرار دادی عفونت ادراری داری برطرف نشد قرص انتی بیوتیک خوردی بهتر نشد دوباره بیا ببین اصلا منم نگرانم دکتر خر زنان میگه ناراحتی گوارشی ورودست اخه مگه میشه بقران میترسم حالا گیر داده فردا میگه بابد سونوگرافی کامل شکم بشی و بعد دکتر گوارش اندوسکومی بده بهت لابد از اونورم میگه کولونوسکوپی که خیلی من میترسم ببینم این درد تیزی موقع دفع مدفوع پس برای چیه ؟ چرا خاک بر سرا تشخیص نمیدن دارم مثل ادم بهش میفهمونم که اقا دکتر من درد تیزی شکل دارم نمیفهمه خنگ تر از اینا من ندیدم ای خدا لعنتشون کنه 😭😭😭😭چرا اینا هیچی نمیفهممن ؟😭😭😭😭😭

همون انتی بیوتیک بیشتر باعث میشه ادم راس روده بشه میفهمم دقیق چجوری میشی اینا چیزایه که خودم تجربی فهمیدم دلیل علمیشو نمیدونم عزیزم ولی مطمعنم تخمدان و روده یه ارتباطی باهم دارن چون تو همین سایت چندتای دیگه که گفتن عمل کردن دقیقا دردای منو داشتن ولی مونده بودم من که عمل نکردم چن روزه پیش با شوهرم تو راه شمال بودم بین راه گرفت منو همش میوفتم خدایا از هوش نرم اینجا این بدبخت میخاد چکارم کنه ازدرد داشتم میمردم حس میکردم درونم اتیش روشن کردن یه لحظه نتونستم تحمل کنم بشوهرم گفتم دسشویی دارم رفتم دسشویی ببخشید مدفوع مثل اتشفشان ازش حرات بلند میشد بعد رفته رفته بهتر شدم

ناگفته نماند صبحش ناشتا عرق رازیانه خوردم باخودم گفتم دوباره شروع شد ولی همون روز بود دیگه ده روزی ا ...

ببخشید کیستت چیکار کردی دفع شد من دوتا کیست بزرگ دارم با پری های درد ناک میشه بگی خدا خیرت بده

زندگیتو تو تاریکی بساز... اینجوری دشمنات نمیدونن به چی حمله کنن😊 جا داره بگم مادرم=زندگیم♥️
ای مردشور این کیست ببرن من چهارده روز جراحی کردم خدا سر شاهده تخمدان راستمو برداشتن وتخمدان چپمو به ...

این دکترا من نمیفهمم چی خوندن تو این دانشگاه ها که حتی از عهده معالجه ی یه کیست نیستن