2777
2789

من کم حرف بین یه قوم شوهر پر حرف حتی بچهاشون ببین چ درد ناکه

درمن زنی مرد که نوازش نشد ن خودش نه موهایش... درمن زنی مرد که با بدن کبود کودکش را دراغوش میکشد ازدرد چشمهایش را میبندد اما لبخندمیزند.... چون کودک به چشمان مادرش خیره شده گویا درد اورا با این سن میفهمد... پسرم نمیدونی وقتی اشکامو ناخاسته میبینی و تــو ازم معذرت میخوای من هزاربار میمیرم بابت اینکه باعت شدم یه همچین جایی به دنیا بیای تا ابد خودمو نمیبخشم که فرشته ای مثل تورو به این دنیای نامرد اوردم معذرت میخام که مادر لایقی نبودم.... تا ابد دوستتون دارم... تنها دلیل زندگی و زنده بودنم شمایین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمی دونم شرایط کاری تون چه جوره اما سعی کن خودت رو مشغولذ نشون بدی و مثلا بگو میخوام موسیقی لایت گوش بدم و توی یه گوشت هندزفری بذار، دست به سرش کن خلاصه و رودربایستی را بذار کنار

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 

از پرحرفی بدم نمیاد

اتفاقا بعضی افراد خوش بیان و سرگرم کننده ان

و تجربه کسب میشه از بیانشون

ولی از منفی نگرا

بیزارم 

حوصله ندارم روانمو بهم بریزن

مطمئناً یه جوابی میدادم ساکت شه

بیانات ناامید کننده شو جلو من نگه

عین همکار من همش میشینه از خانوادش میگه کلا دلش میخواد صحبت کنه البته انرژی منفی نیس ولی همش حرف میز ...

این باور میکنی حتا بدی مادرش ، خواهرش همه چی رو میگه 

من کلا کم حرفم و حوصله پر حرفی بقیه رو ندارم همش منتظر آخر هفته هام که تعطیلیم صداشو نشنوم 

نمی دونم شرایط کاری تون چه جوره اما سعی کن خودت رو مشغولذ نشون بدی و مثلا بگو میخوام موسیقی لایت گوش ...

بخدا میبینه ایرپاد تو گوشمه 

همش سرم تو سیستمه 

ولی باز یکسره حرف میزنه بعد اسمم صدا میکنه که حواسم بهش باشه 

منم اصلا جوابی بهش نمیدم در حد آره ، دقیقا جواب کوتاه همش 

از پرحرفی بدم نمیاداتفاقا بعضی افراد خوش بیان و سرگرم کننده انو تجربه کسب میشه از بیانشونولی از منفی ...

به اندازه کافی خودم مشکل دارم 

همیشه سعی می‌کنم از کلمات منفی و مریضی و مرگ و اوضاع اقتصادی کمتر خبر گوش بدم 

میگم میشه کمتر حرف بزنی مغزم گ.ااااییییده شدانگار گذاشتیش تو هاون کوبیدیش پفیوس عین یابو عر عر نکن ب ...

محیط ما آکادمیکه نمیتونم بد صحبت کنم 

خودمم خجالتیم احترام همه رو نگه میدارم 

ولی واقعا کلافه شدم 😓