2789
عنوان

دیسک کمر و پله

330 بازدید | 14 پست

بچه ها هر روز صبح باید ۸۰ پله برم پایین و غروب ۸۰ تا رو بیام بالا 

دکتر قبلا گفته دیسک کمرت ضعیف شده درد شدیدی نداره فقط بعضی اوقات درد میکنه 

اوناییکه تجربه دارین میشه کمک کنین؟ 

امکان داره اوضا کمرم تشدید بشه؟ 

بیشتر مراقب زانو و لگنت باش و آره، پله رو دیسک کمر تاثیر بد داره خصوصاً که روتین باشه(خودم دیسک کمر ...

خونه نزدیک دانشگاهمه خیلیم تمیزه برا همین دودل بودم ولی از یه طرف میترسم اسیب بزنه به کمرم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خونه نزدیک دانشگاهمه خیلیم تمیزه برا همین دودل بودم ولی از یه طرف میترسم اسیب بزنه به کمرم

تتو درازمدت خیلی اذیت میشی، ۸۰ تا پله، دوباره در روز آدم رو می‌رسونه ولی خودت باید تصمیم بگیری ، با توجه به محسنات و معایبش.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
تتو درازمدت خیلی اذیت میشی، ۸۰ تا پله، دوباره در روز آدم رو می‌رسونه ولی خودت باید تصمیم بگیری ، با ...

فقط یکسال اینجا هستیم ؟ بازم بنظرتون تاثیر بد داره؟ 

من دیسکم خیلی خفیفه حتی بعضی دکترا تشخیص ندادن

بله تاثیر بدی داره من خودم دیسک دارم چند روز پیش ۲۰ تا پله رفتم اومدم چند روز از درد نتونستم بیرون ب ...

واسه من اینجوری نیست حتی دیشب پله هارو رفتم و اومدم صبحی که بیدار شدم یه درد خفیف تو کمرم داشتم 

بله تاثیر بدی داره من خودم دیسک دارم چند روز پیش ۲۰ تا پله رفتم اومدم چند روز از درد نتونستم بیرون ب ...

دکتر به من گفت دیسک اخریت ضعیف شده من نگرانم پله ها باعث بدتر شدنش بشه چون درد ندارم فقط بعضی وقتا خیلی بخوابم یکم درد دارم 

واسه من اینجوری نیست حتی دیشب پله هارو رفتم و اومدم صبحی که بیدار شدم یه درد خفیف تو کمرم داشتم

کم کم با رعایت نکردن بدتر میشه 

از الان رعایت کن چون بد دردی هست 

پله زیاد نرو 

توالت فرنگی استفاده کن 

وزن زیاد بر ندار من الان نمیتونم بیشتر از یک کیلو بردارم 

سعی کن طوری رو صندلی یا مبل بشینی که قوس کمر رو پر کنه یا پشتی صندلی بزار برا خودت 

پیاده روی  کن 

شنا ملایم برو 

فقط یکسال اینجا هستیم ؟ بازم بنظرتون تاثیر بد داره؟ من دیسکم خیلی خفیفه حتی بعضی دکترا تشخیص ندادن

ممکنه بعد از یکسال خیلی بدتر بشه، تازه زانو درد هم بهش اضافه میشه

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز