تینا۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2599 عنوان دیسک کمر و پله 544 بازدید | 14 پست بچه ها هر روز صبح باید ۸۰ پله برم پایین و غروب ۸۰ تا رو بیام بالا دکتر قبلا گفته دیسک کمرت ضعیف شده درد شدیدی نداره فقط بعضی اوقات درد میکنه اوناییکه تجربه دارین میشه کمک کنین؟ امکان داره اوضا کمرم تشدید بشه؟ 1404/07/06 | 09:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانه1361 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 581 بیشتر مراقب زانو و لگنت باش و آره، پله رو دیسک کمر تاثیر بد داره خصوصاً که روتین باشه(خودم دیسک کمر دارم که اینا رو میگم). خداوندا، مرا آن ده، که آن به
تینا۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2599 بیشتر مراقب زانو و لگنت باش و آره، پله رو دیسک کمر تاثیر بد داره خصوصاً که روتین باشه(خودم دیسک کمر ... خونه نزدیک دانشگاهمه خیلیم تمیزه برا همین دودل بودم ولی از یه طرف میترسم اسیب بزنه به کمرم
ریحانه1361 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 581 خونه نزدیک دانشگاهمه خیلیم تمیزه برا همین دودل بودم ولی از یه طرف میترسم اسیب بزنه به کمرم تتو درازمدت خیلی اذیت میشی، ۸۰ تا پله، دوباره در روز آدم رو میرسونه ولی خودت باید تصمیم بگیری ، با توجه به محسنات و معایبش. خداوندا، مرا آن ده، که آن به
تینا۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2599 تتو درازمدت خیلی اذیت میشی، ۸۰ تا پله، دوباره در روز آدم رو میرسونه ولی خودت باید تصمیم بگیری ، با ... امروز باید بریم پای قرارداد من دودل شدم
marimahdi عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 5002 بله تاثیر بدی داره من خودم دیسک دارم چند روز پیش ۲۰ تا پله رفتم اومدم چند روز از درد نتونستم بیرون برم برا من زده به پا
تینا۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2599 تتو درازمدت خیلی اذیت میشی، ۸۰ تا پله، دوباره در روز آدم رو میرسونه ولی خودت باید تصمیم بگیری ، با ... فقط یکسال اینجا هستیم ؟ بازم بنظرتون تاثیر بد داره؟ من دیسکم خیلی خفیفه حتی بعضی دکترا تشخیص ندادن
تینا۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2599 بله تاثیر بدی داره من خودم دیسک دارم چند روز پیش ۲۰ تا پله رفتم اومدم چند روز از درد نتونستم بیرون ب ... واسه من اینجوری نیست حتی دیشب پله هارو رفتم و اومدم صبحی که بیدار شدم یه درد خفیف تو کمرم داشتم
تینا۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2599 بله تاثیر بدی داره من خودم دیسک دارم چند روز پیش ۲۰ تا پله رفتم اومدم چند روز از درد نتونستم بیرون ب ... دکتر به من گفت دیسک اخریت ضعیف شده من نگرانم پله ها باعث بدتر شدنش بشه چون درد ندارم فقط بعضی وقتا خیلی بخوابم یکم درد دارم
marimahdi عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 5002 واسه من اینجوری نیست حتی دیشب پله هارو رفتم و اومدم صبحی که بیدار شدم یه درد خفیف تو کمرم داشتم کم کم با رعایت نکردن بدتر میشه از الان رعایت کن چون بد دردی هست پله زیاد نرو توالت فرنگی استفاده کن وزن زیاد بر ندار من الان نمیتونم بیشتر از یک کیلو بردارم سعی کن طوری رو صندلی یا مبل بشینی که قوس کمر رو پر کنه یا پشتی صندلی بزار برا خودت پیاده روی کن شنا ملایم برو
marimahdi عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 5002 فقط یکسال اینجا هستیم ؟ بازم بنظرتون تاثیر بد داره؟ من دیسکم خیلی خفیفه حتی بعضی دکترا تشخیص ندادن نمیدونم واقعاً
تینا۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2599 کم کم با رعایت نکردن بدتر میشه از الان رعایت کن چون بد دردی هست پله زیاد نرو توالت فرنگی استفاده کن ... باشه خیلی ممنونم وقت گذاشتین
ریحانه1361 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 581 فقط یکسال اینجا هستیم ؟ بازم بنظرتون تاثیر بد داره؟ من دیسکم خیلی خفیفه حتی بعضی دکترا تشخیص ندادن ممکنه بعد از یکسال خیلی بدتر بشه، تازه زانو درد هم بهش اضافه میشه خداوندا، مرا آن ده، که آن به
ریحانه1361 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 581 فقط یکسال اینجا هستیم ؟ بازم بنظرتون تاثیر بد داره؟ من دیسکم خیلی خفیفه حتی بعضی دکترا تشخیص ندادن کار بد مصلحت آنست که مطلق نکنی😂 خداوندا، مرا آن ده، که آن به