2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی😟

174 بازدید | 18 پست

سلام دوستان . امروز با مجوز سزارینم موافقت نشد . حتی تو بیمارستان خصوصی . 😢 . حالا کسایی که تجربه دارن بیان کمکم . کسی بوده زایمان اپیدورال انجام داده باشه . خوبه راضی هستید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم دلم میخواد اپیدورال کنم...اینجا فقط دو تا بیمارستان دولتی داره که زایمان و سزارین فقط توی یکیش انجام میشه دوست داشتم ببینم توی مشهد کدوم بیمارستان اپیدورال میکنن و چقد میگیرن تا اگه بشه برم اونجا؟

من زایمانم با اپیدورال بود و کلا دردی که کشیدم از پریود شدنم کمتر بود ، یک بخیه هم بیشتر نخوردم و فردای زایمان همه چیز نرمال و عادی شد ، هزار بار دیگه هم زمان برگرده عقب ، طبیعی با اپیدورال رو بهترین گزینه میدونم .

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
بعدش عوارض نداره مسافر جون  

بینام جان عوارضی که ازش در کل دنیا گزارش شده از قرص استامینوفن کمتر بوده ، تنها بدی اینه که روند زایمان رو طولانی تر میکنه ، که خب برای من عالی بود چون خوابم برد و وقتی دهانه رحمم ده سانت باز شد بیدارم کردن😆  

بینام جان عوارضی که ازش در کلدنیا گزارش شده از قرص استامینوفن کمتر بوده ، تنها بدی اینه که روند زایم ...

شما فک کنم ایران نبودید اینجا کشتار خونه هست بیمارستاناشون اصلا بلد نیستن اپیدورال کنن فک میکنن الان اگه درد نکشی کفر خدا میشه ....تازه دکترها حوصله ندارن زایمانت طولانی بشه میخوان زودی تمومش کنن برن

من زایمانم با اپیدورال بود و کلا دردی که کشیدم از پریود شدنم کمتر بود ، یک بخیه هم بیشتر نخوردم و فر ...

اپیدورال چیه؟میشه توضیح بدین ؟

من میخوام طبیعی زایمان کنم 

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
شما فک کنم ایران نبودید اینجا کشتار خونه هست بیمارستاناشون اصلا بلد نیستن اپیدورال کنن فک میکنن الان ...

متاسفم ، خیلی بد هست اگر اینطور باشه :(