سلام۱۲۳۵۷۶۸۹۱۲۳ مدیر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 6111 عنوان راسته که تو تهران خیلی از خونه ها خالی شدن ممکنه | مشاهده متن کامل بحث + 2586 بازدید | 88 پست اجاره ها بیاد پایین ؟ 1404/07/06 | 07:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایانا1359 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2196 چرا اتباع مشهد واقعا شاه نشینن خیلی پولدار. ووضع مالی خوبی دارن شما میگی تهران پایین شهرزندگی میکن ... نه بابا یک عده کمی پولدار هستن خیلیهاشون جاهایی زندگی میکنن که ما جرات نمیکنیم رد بشیم آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
nargesiiiiii عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2755 اینجا که موضوعش نیست.ولی اینقدر زیادن که ادعای مشهد رو دارن.متاسفانه. یعنی از مشهد اومدن تهران؟؟ یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
سلام۱۲۳۵۷۶۸۹۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 6111 خالی شده قیمت اومده پایین ولی همه خودشونو زدن به اون راه نمیدونم چرا این ملت میخوان ب ضرر خودشون بشه حالا چی میشه بیاد پایین هم ی عده خونه دار میشن هم مسااجرها راحت تر خونه پیدا میکنن
قرمه_سبزی_بادوغ عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2973 نمیدونم چرا این ملت میخوان ب ضرر خودشون بشه حالا چی میشه بیاد پایین هم ی عده خونه دار میشن هم مسااجر ... وا این چه حرفیهپس کی سود کنه این وسط چند برابردیگه از این حرفا نزنیاااااا👀 خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
قرمه_سبزی_بادوغ عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 2973 اینجا که موضوعش نیست.ولی اینقدر زیادن که ادعای مشهد رو دارن.متاسفانه. بی چشمم رو هستن هرجا میرن گند میزنن هیچ کشوری کردنشون نمیگیره خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن
پیچک_متعدد عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5950 عزیزم تا خونه راکد هست و قیمت طلا بالا ، استفاده کن و. خونه رو بخر ، ضرر نمیکنی بخاطر جن.گ دو دلمتو جنگ خونه پشیزی ارزش ندارهپولم زمینگیر میشهواقعا موندم چه کنم
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3243 یعنی از مشهد اومدن تهران؟؟ همه جای ایران هستن.البته جز یک شهرایی.ولی توی مشهد واقعا میلیونی اند. 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3243 بی چشمم رو هستن هرجا میرن گند میزنن هیچ کشوری کردنشون نمیگیره گند زدن به کشورمون متاسفانه 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
nargesiiiiii عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2755 همه جای ایران هستن.البته جز یک شهرایی.ولی توی مشهد واقعا میلیونی اند. خب اهل کجا هستن اصالتا؟ یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
nargesiiiiii عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2755 بی چشمم رو هستن هرجا میرن گند میزنن هیچ کشوری کردنشون نمیگیره اینایی که راجبشون صحبت میکنید اصالتا مال کدوم شهر استان یا کشور هستن؟ یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3243 خب اهل کجا هستن اصالتا؟ افغان دیگه...از افغانستان اومدن. 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
nargesiiiiii عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2755 افغان دیگه...از افغانستان اومدن. آهان. الان متوجه شدم یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
دخترپرستو عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 648 اتباع مشهد هم مگه داریم؟؟؟ اره تا دلت بخواد برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧
nargesiiiiii عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2755 اره تا دلت بخواد من اشتباه متوجه شده بودم دوستان توضیح دادنممنون یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.