2777
2789
آره میرم هم قانونی پیگیری میکنم هم از آموزش و پرورش اگه آموزش و پرورش رسیدگی نکرد میرم استان

تا دیر نشده باید بچه رو ببری پزشک قانونی 

اگه زمان بگذره و پاش خوب بشه 

چطور میخوای ثابت کنی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تو فکرم رسانه ایش کنم

بزار تمام کانالا و اینستا ابروش بره وحشیای عقده ای خدا نکرده بچه پاش کج بشه این پاسخگوه تا اخر عمر بیشعور واقعا من اعصابم خوزد شد از تو بدتر چطوری دلش اومده همین اسیب روانی تا سالها همزاهشه من کلاس پنجم بودم معاونم به ناحق یه سیلی زد تو گوشم الانر۲۷ سالمه هنوز یادمه وحشی عوضی والا برو پیش دادستان هم ابروش ببر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
چرا سکوت میکنن خانوادهاتون کجاش طبیعیه ما داریم هزینه میکنیم شما برین تو ارامش درس بخونین یعنی چی می ...

سکوت کردم چون یه مشت عقده این و با نمره ما بازی میکنن ولی به مادر و پدرم گفتم و میخوان برن اموزش پرورش شکایت کنن

بزار تمام کانالا و اینستا ابروش بره وحشیای عقده ای خدا نکرده بچه پاش کج بشه این پاسخگوه تا اخر عمر ب ...

آره واقعا حالا دلم میسوزه بچم کاری نکرده آورده از صف صبحگاه بیرون جلو تمام دانش آموزان زده تو پاش جوری که نمیتونه راه بره تاظهر که تو مدرسه بوده دوستاش دستش میگرفتن 

آره واقعا حالا دلم میسوزه بچم کاری نکرده آورده از صف صبحگاه بیرون جلو تمام دانش آموزان زده تو پاش جو ...

الهی بمیرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
خدا کنه جوابگو باشن وگرنه نمره های مارو دستکاری میکنن

غلط، میکنن عزیزم پیگیری کنین مجبورا جوابگو باشن من یه دو سه بار انجام دادم واسه دخترم ترسیده بودن خداشاهده دیگه اذیتش نکردن تو اون سه سال