2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره سرصف بی‌دلیل فقط چون پسرم یه لحظه برگشته بودپشت سرش نگاه کرده آورده جلو همه کشیده تو پاش بعد هم ...

یعنی چی بی دلیل زده؟؟؟هیچ دلیلی وجود نداره برای برخورد فیزیکی با دانش آموز پیگیری کنید حتما

یعنی چی بی دلیل زده؟؟؟هیچ دلیلی وجود نداره برای برخورد فیزیکی با دانش آموز پیگیری کنید حتما

امسال تازه اومده گفته به بچها سرصف امسال خنده حرومه براتون 

منم کاری میکنم خنده به کل خاندانش حروم بشه

من الان کلاس نهمم پارسال یه ناظم داشتیم با چوب بچه هارو مهصوصا من بخت برگشته رو میزد امسال رفته بجاش ...

چرا سکوت میکنن خانوادهاتون کجاش طبیعیه ما داریم هزینه میکنیم شما برین تو ارامش درس بخونین یعنی چی میزنن فحش میدن مگه شما حیونین این رفتارارو میکنن

وقتی با پارتی رانت رشوه میان سرکار یه مشت روانی همین میشه تف تو قانونیکه راحت همچین حرومیایی رو استخدام میکنن .....ولا من جات باشم رسانه ایشم میکنم ابرو براش نمیزازم بزار تو فضای مجازی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید