یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
من وقتی مجرد بودم همیشه انسانیتم و نگه میداشتم بی حاشیه بودم و بعد چندین شکست به این نتیجه رسیدم مهم خداست خداعه تلاشم کافی بود
الآنم که چند ماهه ازدواج کردم همسرم خیلی خوبه باهم انرژی خوب حرفای خوب راجع به آینده و حال میزنیم همزمان به فکر پیشرفتیم و همسرم معتقده قدر حال و بیشتر باید بدونیم و روش وقت بذاریم چون هرچی الانیم آینده اینه و خلاصه که منی که زیاد سخت میگرفتم الان نه و حالم خوبه:))))
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
والا یکیم زندگیش آرومه و درداشو میریزه تو خودش بهش میگن بیخیال، یا یکی بود همیشه آرامش داشت تو این سایت کلا حرف منفی نمیزد، برگشتن بهش گفتن آره شادی نمیبینی مردم پول ندارن ناراحتن فلانن بهانن پس تو هم باید حتما ناراحت باشی💀 حالا همین آدمو ببینی زندگیشو (اونی که میگه همه غمگینن و خودشم از صبح تا شب درحال نالست و میگه این چه کشوریه به دنیا اومدیم) هم کافشو میره هم سفرشو هم باشگاشو، بعد برای ملت فاز و نسخه غمگین بودن میپیچه😂🤦🏻♀️
آره خلاصه تو خودتم بخوای بزور آروم باشی بقیه نمیذارن
راز زندگی آروم انتخاب درست شریک زندگی از روی آگاهی !
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman