2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من از زایمانش میترسم بخصوص طبیعی باشه

سزارین کن

بعضی دکترا پول میگیرن سزارینت میکنن

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

سزارین هم شکمو چاق میکنه هم جای بقیه یا دوره نقاهت بعد سزارین نمیشه به بچه رسید بعد سزارین

درسته

چون گفتی مخصوصا از طبیعی میترسی گفتم میتونی اینکارو انجام بدی

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

چطوریه که خارجیا انقد نرمالن موقع زایمان طبیعی فیلم هم میگیرن خیلی ریلککککسسس

دخترم نرمش و پیاده روی کن ، دوستم حامله ست تو آمریکا ببین چند روز دیگه زایمانشه اونم طبیعی کلا ورزش و پیاده روی و داره 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز