2789

خیر اصلا اعتقاد ندارم

با افتخار اریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه لزوما فقط مجبور میشی بیشتر و بیشتر کار کنی تا بتونی خواسته هاشو فراهم کنی نظر منو بخوای اصلا وقت بچه دار شدن نیست 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

روزی فقط با شکر گذاری میاد

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

آرع ما سر دختر اولم زمین خریدیم سر دختر دومم خونه با اینکه پول نداشتیم انگار خدا کمک میکرد ک جور بشه قبل دخترامم شوهرم هرچقد کار میکرد هشت مون گرو نه مون بود بعد دخترام بهتر شد خرج بچه ها در میاد خدارو شکر

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

ادمها با ازدواج یا بچه انگیزه بیشتری پیدا میکنن برای تلاش

مثل وام که میگیری دیگه مجبوری قسطش رو بدی تلاشت بیشتر میشه ولی در این شرایط بد اقتصادی دیگه تلاش هم  بجایی نمیرسه