2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرخاله من انجان داد یه تریدر بی نظیر بود با پولش خونه خررید زمین خرید و یه ماشین شاسی بلند،  اما یهو سقوط کرده و همه رو از دست داده و چهارمیلیارد بدهی بالا آورده.

نرو دنبالش پولش حریصت میکنه فریبت میده و یهو همه ی سرمایتو می گیره

پسرخاله من انجان داد یه تریدر بی نظیر بود با پولش خونه خررید زمین خرید و یه ماشین شاسی بلند، اما یه ...

شرطش طمع نکردنه که پسرخالت متاسفانه کرد

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

یه کانال تلگرام دارم از اون سیکنال میگرفتم . خودش ربات طراحی کرده و با هوش مصنوعی ترید میکنه و خیلی ...

چجوری میشه ربات طراحی کرد؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

پسرخاله من انجان داد یه تریدر بی نظیر بود با پولش خونه خررید زمین خرید و یه ماشین شاسی بلند، اما یه ...

من نمیخوام ترید کنم ، ربات ترید میکنه 🙂 بعد پسر خالت احتمالا تازه کار بوده. از اینا که شانسی دو تا معامله کلان باز کرده . شانسی پولدار شده . وگرنه اصول داره ترید کردن 

من نمیخوام ترید کنم ، ربات ترید میکنه 🙂 بعد پسر خالت احتمالا تازه کار بوده. از اینا که شانسی دو تا ...

ربات چجورطراحی کردی؟

رایگانه؟

اره 

کانال عمومی داره 

کانال خصوصی و سیگنالش هم ایحوره که باید با لینک خودش زیرمجموعه صرافی بشی 

بعد بهش میگی که زیرمجموعه ش شدی و عضو کانال خصوصیش میکنتت و هر روز چندتا سیگنال میذارع خودش هم مدیریتش میکنه . بااهرم معقول و مدیریت سرمایه درست . از اینا نیست که اهرم ۱۰۰ میزنن بعد شانسی میرن تو سود و میگن دیدی سود کردیم