2777
2789
عنوان

معنی این حرف چیه

82 بازدید | 10 پست

امروز دو نفر داشتن تو مدرسه حرف می‌زدند یکی گفت وقتی اخلاقاتی بدتر از خودشون بهم رسیده حق اعتراضی ندادن دیگه منظورش چی بود به نظرتون یه شوخی یا غر بود یا جدی بود باید به عنوان مشاور مدرسه دخالتی کنم و باهاش حرف بزنم یا اهمیت ندم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به عنوان مشاور، تا بهت مراجعه نکرده کاری نداشته باش. وگرنه محاله تاثیر داشته باشه حرفت

باشه حتما ممنون از توصیت

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

هر چی بیشتر میخونم بیشتر تر تر نمیفهمم

😁🤣خودمم مغزم رگ به رگ شد تا نوشتمش 

میتونم ازتون یه سوال بپرسم؟

جانم بفرما

جانم بفرما

همکلاسیلام منو اذیت میکنن مسخره میکنن منم نمیتونم جوابشونو بدم منو درسته قورت میدن به نظرتون چیکار کنم؟

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

همکلاسیلام منو اذیت میکنن مسخره میکنن منم نمیتونم جوابشونو بدم منو درسته قورت میدن به نظرتون چیکار ک ...

عزیزم اول بگو به نظر خودت مشکلت چیه که مسخرت می‌کن و چرا نمیتونی جواب بدی مثلا روت نمیشه یا استرس میگیری یا عصبی میشی

عزیزم اول بگو به نظر خودت مشکلت چیه که مسخرت می‌کن و چرا نمیتونی جواب بدی مثلا روت نمیشه یا استرس می ...

عینکی ام همش عینکمو مسخره میکنن. من کاری به کارشون ندارم سری پیش یکی برگشت بهم گفت زر اضافه بزنی عینکتو تو صورتت خورد میکنم دلیلش اینه که وقتی میخوام از خودم دفاع کنم یا گریه ام میگیره یا بدنم میلرزه

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!