من هم از اول این حالت و داشتم الان توی هفته 10 هستم هنوزم مقعدم تیرهای خفیف میکشه دکترم رفتم معاینه کرد گفت دهانه رحمت بسته بسته هست سونگرافی هم کرد و گفت بچه سالمه ضربان قلبش هم نرماله
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انجیر بخور ک یبوست نشی. جای سرد نشستن و مرطوب بودن اون قسمت بدترش میکنه. ینی تو پریودی داغون داغون بودم. بعد ی ماه هم کمکم رفع شد
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
خانومي شما از اول بارداري اينطوري بودين ؟من آخه خيلي كم لكه بيني ام دارم امروز براي همين خيلي نگران ...
من از همون روزی که جواب آزمایشم مثبت شد این درد و داشتم ....یکم هم اوایل لک داشتم که دکتر بهم شیاف سیکلوژست داد الان دیگه لک ندارم فقط درد خفیف توی مقعدم هست اکثر اوقات هست ...سونوگرافی هم رفتم و مشکلی نبوده
من عذر ميخوام ولي دقيقا داخل مقعدم تير ميكشه 😔جقدر بارداري استرس داره من همش نگران جوجه م هس ...
آره دقیقا داخل مقعد تیر میکشه...استرس زیاده من هم نگرانی دارم بخصوص اینکه همسرم واریکوسل داشت و کم کم میخواستیم بریم آی یو آی ...البته من سعی میکنم کمتر به چیزهای منفی فکر کنم تا شاید از خودم دورشون کنم .....
عزيزم خيلييي ممنونم آروم تر شدم الهي كه بارداري خوبي داشته باشي فقط يه سوال شما كي رفتين سونو ...
ان شالله که شما هم بارداری خوبی داشته باشی....من همون اوایل یعنی 4 هفته و 4 روزم بود به دلیل لک رفتم سونو که ساک حاملگی دیده شد البته هنوز جنین نبود بعد دکتر گفت دو هفته دیگه برو بازم که توی 5 هفته و 6 روز رفتم و گفت جنین هست و قلبش هم میزنه باز دوباره 12 فروردین رفتم به خاطر درد مقعد که گفتن جنین سالمه و مشکلی نیست....شما اگه مقدار هورمون هاش سی جی به بیش از 1800 رسیده باشه ساک حاملگیتون دیده میشه...الان که توی هفته 5 هستین احتمال زیاد ساک دیده میشه اما من میگم توی هفته 7 برید تا قلبشو هم ببینید