2777
2789
عنوان

تیکه جاریم ب من

197 بازدید | 18 پست

اقا من دیروز با جاریم داشتم حرف میزدم بهش گفتم الان بری پولاتو بدی طلا یعنی حرومه گرمی 10 میلیون مگ چ خبره 

بعد امروز برادر شوهرم زنگ زد ک یکی از فامیلامون طلاشو میخواد بفروشه بدونه بهره و دست مزد ی ملیون ب پایینش 

بعد مادرشوهرم گف میخرین شما منم گفتم بزار زنگ بزنم ب شوهر ببینم چی میگ بعد اونم گف اره بگو بیاره میخوام 

بعد زنگ زدمادرشوهرم گف من نمیخوام ولی برادرت میخواد رف بعد چند ثانیه زنگ زد ک مگ فلانی( اسم منو میگه) 

نمیگف پولامو ب طلا نمیدم حرومه هاهاهاها میخندید منم گفتم این حرفای تو نیس ...

ب مادرشوهرم گفتم ببین چ قدر حسود جاری جان حرف های منو ب خودش درد کرده اینو هم بگم من فقط حرفامو ب جاریم زده بودم برادرشوهرم اونجا نبود  

خیلی ناراحت شدم شما بودین چی میگفتین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نگفته خودت گفتی ،اونم گفته تو که این حرف رو زدی

خب زدم ک زدم با پول اون نمیخوام ک طلا بخرم بیشتر کونش سوخته و منم اصلا خوشحال نیستم خیلی ناراحتم ک جاری ب این پررویی دارم 

حرف بدی نزده. شوخی کرده.دنبال جنجالی؟

اخه خواهر من نمیتونم زندگی ناممو اینجا بنویسم بقران هروق میخوام طلا بخرم جاریم میاد ب شوهرم میگ مگ مغز خر خوردین ک میرین با درصد بالا طلا میخرین برین آب شده بخرین منم دیگ تصمیم گرفتم اب شده بخرم فرداش رفته طلا با درصد خریده النگو انگشتر ..

والا ی بارم نگفتم تو چرا این گوهی ک خوردی پشتش ننشستی 

اسی به نظرم هرکی جای جاریت بود ناراحت میشد فک نکنم از حسودی باشه حالا اون فک میکنه شما حسودی بهش گفتی طلا نخر ولی خودت میخری

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

چرا سریع به طرف میگید حسود؟ خوب خودتون گفتید حرومه، اونم گفته مگه نگفتی حرومه، پس چرا داری میخری!

اون از من بدتره برو تو این پست تاپیکمو بخون بهم حق میدی