2777
2789

اره عزیزم خوبه خواهرم باهاش قبول شد 

کتابم نوین طلایی برای علوم و ریاضی فارسی هم مبتکران 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تیز و نمونه فقط خودت باید بخونی

من کلاسی که رفتم و اصلا خوشم نیومد آزمونهای قلمچیم زدم به هدفمم رسیدم، ولی خب می شه راحت ترم قبول شد

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

خیلی ممنونم شب خوبی داشته باشین

برای هوشم هوش کمپلکس 

اسونه یکم بخونی

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

برای تیز و نمونه فقط خودت باید بخونیمن کلاسی که رفتم و اصلا خوشم نیومد آزمونهای قلمچیم زدم به هدفمم ...

برنامه ی خاصی دارین برای خوندن؟

مثلا چجوری بخونم تیز هوشان برم؟

والا پسر من ی آموزشگاه خیلی معمولی رفت وسطاشم پاس شکست دو ماهم از کلاس شده بود بعد مدرسه تو اوضاع جنگ کتاب سی و دو استان خوز خوند و معلم خصوصی چند روزم باش کار کرد تو بیست روز امتحان داد تیزهوشان قبول شد امسال

هوش کمپلکس 

کاهه برای علوم

خیلی سبز تیزهوشان برای ریاضی

فارسی مبتکران

آی کیو جامع

و سی و یک استان برای جمع بندی

اینارم بخون برای دروس عمومی تمرکز اصلیت روی کتاب درسی باشه 

معدلم اگر بالا باشه خیالت راحته که نمونه رو صد درصد بلدی💗

حتما قبل از آزمون تحقیق کن ببین قبولی های تیزهوشان شهرتون بیشتره یا نمونه

مثلا توی شهر ماه

اون فرزانگان که ظرفیت تجربی به شدت کم بود و خیلی تاپ بود توی استاد اول بود

بعدش نمونه دولتی که من قبول شدم

بعد اون یکی فرزانگان-که اصلا انتخابش نکردم.. فکر کن از دو تا کلاس تجربی 5 نفر مجموعا پزشکی و دندان آورده بودن..