ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 11167 عنوان تبادل حس ششم 642 بازدید | 135 پست میتونی بیای بگی خونه ی جدیدمون کی میریم توش؟ چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا💔 1404/07/05 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 من امروز میخواستم ازت سوال کنم راستش اگر در توانته بگو شخصیتم؟آیا دخترخالم بارداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 من امروز میخواستم ازت سوال کنم راستش اگر در توانته بگو شخصیتم؟آیا دخترخالم بارداره؟ @ghormesabziiiii اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 اسی دو وعده اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 11167 من امروز میخواستم ازت سوال کنم راستش اگر در توانته بگو شخصیتم؟آیا دخترخالم بارداره؟ آره چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا💔
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 آره چی اره کدومش؟شخصیتمو میگی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
خورشییی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1100 اسی دو وعده اون پولی ک منتظرشم کی بدستم میرسه؟؟ امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 آره اسی نرو خواهش میکنم شخصیت خوب بد همسر اینمو میگی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 اسی نرو خواهش میکنم شخصیت خوب بد همسر اینمو میگی؟ @ghormesabziiiii@ghormesabziiiii اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 11167 چی اره کدومش؟شخصیتمو میگی؟ حاملست چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا💔
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 11167 اسی نرو خواهش میکنم شخصیت خوب بد همسر اینمو میگی؟ همسر آیندت کمی خسیس چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا💔
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 11167 اون پولی ک منتظرشم کی بدستم میرسه؟؟ ۲ماه دیگه چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا💔
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3918 همسر آیندت کمی خسیس اسیسجاد چه موقع میاد خاستگاریم؟ خودم زهرامامسال میاد؟ لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/
ghormesabziiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 11167 اسیسجاد چه موقع میاد خاستگاریم؟ خودم زهرامامسال میاد؟ آره چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا💔