2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شماره نی نی سایتتو بنویس :

شبیه کدوم حیوونی :

پیج کراشت :

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

سلام دختری؟ 🙂😂دوست داری چه ویژگی هایی رو تغییر بدی از خودت؟ اگه خودتو از دور ببینی چی بهش میگی؟ با ...

سلام 

اره

چشامو رنگی کنم 

خودمو از دور ببینم میگم اخلاقتو درست کن🥹😂

🐣=👩❤️👨

عه وا😂😂

قول داده که حقیقتو بگه

اگه نگه یعنی صادق نیست و دروغگوعه

هاهاها

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

شماره نی نی سایتتو بنویس :شبیه کدوم حیوونی : پیج کراشت :

شماره که نمیدم 

حس میکنم خرگوش شایدم روباه 

کراشم چهل و دوسه سالشه متاهله 😂 اینستا بزن arjun bijlani

وقتی سریال برای عشقم جان میدهم رو بازی میکرد کراش زدم روش

🐣=👩❤️👨

شماره که نمیدم حس میکنم خرگوش شایدم روباه کراشم چهل و دوسه سالشه متاهله 😂 اینستا بزن arjun bijlaniو ...

باید شمارتو بدی

قبول نیی

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش