بچه ها عنوان رو الکی نوشتم گفتم شاید تعلیق بشه به نظرتون رئیس جمهور قبلی مرگشون سانحه بوده یا .....؟ نظرتون چیه من که واقعا دلم براشون میسوزه واقعا خادم ملت بودن میشه برای شادی روحشون یک صلوات بفرستین این روزا خیلی نبودشون حس میشه
بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است
با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
بچه ها ببخشید اگه ناراحتتون کردم و عنوان الکی نوشتم چون نمیخواستم پربازدید بشه دلم واقعا براشون میسوزه شاید اگه بودن حال و روزمون این نبود به هرحال معذرت میخام
بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است