2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭

326 بازدید | 20 پست

میشه برای آرامش قلبم صلوات بفرستید بخدا انقد حالم بده اگه میشد یه گلوله توی مغزم میزدم 😭😭 کسیو نداشتم این حرفارو بهش بگم ‌.قلبم داره از جاش کنده میشه .نپرسید چیشده😭😭 حالم خیلی بده

کاربری دست دو نفره ✋️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برات دعا میکنم عزیزم🫂

منم داغونم چشام پر اشکه 💔

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

هی چشام دیگه بخدا الان قرمز شده انقد گریه کردم 😭😭 باور کن قلبم داره میگیره

بگردم🫂😔

قوی باش خدا بزرگه🫂🫀

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

منم مثل تو بودم والا هرروز میخاستم بمیرم.ولی خدا خیلی مهربونه من ایمان آوردم ب خدا.تو اوج ناامیدی بل ...

😭😭😭 کاش ازین حال در بیام دیوونه شدم 

کاربری دست دو نفره ✋️