yarqadboland مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3200 عنوان حالم خیلی بده 😭😭 340 بازدید | 20 پست میشه برای آرامش قلبم صلوات بفرستید بخدا انقد حالم بده اگه میشد یه گلوله توی مغزم میزدم 😭😭 کسیو نداشتم این حرفارو بهش بگم .قلبم داره از جاش کنده میشه .نپرسید چیشده😭😭 حالم خیلی بده حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره 1404/07/05 | 21:52 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yarqadboland مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3200 ایشالله مشکلاتت حل شه🤲 مرسی😭 حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
yarqadboland مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3200 ایشالا مشکلت حل میشه نگران نباش خدا بزرگه خستم از زندگی😭😭 حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
شیماکلوچه عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2414 برات دعا میکنم عزیزم🫂منم داغونم چشام پر اشکه 💔 روی خدا حساب کنید...اون صدایی که از درون بهت انرژی می ده خداست 🤍🦋
yarqadboland مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3200 برات دعا میکنم عزیزم🫂منم داغونم چشام پر اشکه 💔 هی چشام دیگه بخدا الان قرمز شده انقد گریه کردم 😭😭 باور کن قلبم داره میگیره حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
شیماکلوچه عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2414 هی چشام دیگه بخدا الان قرمز شده انقد گریه کردم 😭😭 باور کن قلبم داره میگیره بگردم🫂😔قوی باش خدا بزرگه🫂🫀 روی خدا حساب کنید...اون صدایی که از درون بهت انرژی می ده خداست 🤍🦋
هتی عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2206 خستم از زندگی😭😭 منم مثل تو بودم والا هرروز میخاستم بمیرم.ولی خدا خیلی مهربونه من ایمان آوردم ب خدا.تو اوج ناامیدی بلندت میکنه
yarqadboland مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3200 بگردم🫂😔قوی باش خدا بزرگه🫂🫀 فدات 🥲🤍😭 حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
yarqadboland مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3200 منم مثل تو بودم والا هرروز میخاستم بمیرم.ولی خدا خیلی مهربونه من ایمان آوردم ب خدا.تو اوج ناامیدی بل ... 😭😭😭 کاش ازین حال در بیام دیوونه شدم حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
yarqadboland مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3200 مطمعن باش در میای چجوری اخه حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
هتی عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2206 چجوری اخه من ک نمیدونم مشکلت چیه تا نظر هم بدم ولی خدا کمک میکنه
golnaz635 عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 1760 اره عزیزم من برات فرستادم.امیدوارم حل بشه همه چی.والا ما هم مشکلاتی داریم ک فقط باید تحمل کنیم یه سری چیزارو 😔😔