2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو 😭😭😭😭

97 بازدید | 14 پست

جلوی موهام تو دوهفته کچل شده..دارم سنگ کوب میکنم..شامپو سریتا میزنم و قرص هرویت میخورم ولی هیچ تاثیری نداشته

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید بری دکتر پوست و مو آزمایش خون و هورمون بدی تا مشکل درونیت پیدا بشه.

این موهای ریخته شده درمیان؟بقران کم مونده سکته کنم..فردا میرم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
این موهای ریخته شده درمیان؟بقران کم مونده سکته کنم..فردا میرم

خب دلیل ریزش مشخص بشه اونجوری میشه جلوی ریزش بیشتر رو گرفت برای رویش مزوتراپی خوبه. 

من خیلی ریزش داشتم دکتر برام قرص و آمپول بیوتین تجویز کردن. و لوسیون موضعی 

و ۶ جلسه مزو تراپی. 

بقیه میگن جلوی سرت مو در اومده و در شده خودمم حس میکنم البته. 

منتها خرج زیاد داره سره موهام حسابی سر کیسه شدم 🫠🥲

خب دلیل ریزش مشخص بشه اونجوری میشه جلوی ریزش بیشتر رو گرفت برای رویش مزوتراپی خوبه. من خیلی ریزش داش ...

خدایا اخه یهو چ مرگم شد..لعنتی قط نمیشه جلوی موهامو ببین

شاید دوره استرسی داشتی استرس واقعا تاثیر داره.

اصلا حالم خوب نیست..تو این سن کچل شدم..حالا چیکار کنم..تا کمرم مو داشتم😭😭😭😭

من ریزش داشتم خیلی رفتم دکتر سونو دادم کیست دارم

ریزش مو از کم کاری تیروئیدم هست

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

من خودمم زمان بارداری بچه ی دومم ریزش مو گرفتم ولی بعد زایمان بهتر شد 

روغن هایی مثل روغن نارگیل و زیتون و.. از عطاری بگیر قاطیشون کن بذار روی سرت تا دو شب هم ریزش موهات کمتر میشه و هم رشدش بهتر میشه

من خودمم زمان بارداری بچه ی دومم ریزش مو گرفتم ولی بعد زایمان بهتر شد روغن هایی مثل روغن نارگیل و زی ...

اخه این داره ی کله میریزه ینی فک نکنم تا ی هفته ی دیگه هیچ مویی تو سرم داشته باشم

اصلا حالم خوب نیست..تو این سن کچل شدم..حالا چیکار کنم..تا کمرم مو داشتم😭😭😭😭

باید حتما ریشه شو پیدا کنی. 

.  

گفتم آزمایش کامل هورمون و خون. 

و بعد اقدام به درمان 

چون تا نفهمی مشکلت چیه راه درمانش هم پیدا نمیکنی